Přejít k hlavnímu obsahu

První velká domácí organizace vstupuje do Brawl Stars

14. 3. 2020 | 08:50 Brawl Stars
Hra Brawl Stars je na domácí scéně novou věcí a organizace jsou v náboru sekcí zatím hodně obezřetné. První vlaštovkou byli Mindfinder Esports a jako druzí nyní přichází BRUTE, kteří nabírají opravdu zajímavou sestavu.
Team BRUTE – Brawl Stars
Team BRUTE – Brawl Stars

Až do dnešního dne byl Team BRUTE organizací sdružující čistě hráče počítačových her. Vlajkovou lodí je CS:GO a kromě toho tento dres oblékají i hráči League of Legends a PlayerUnknown's Battlegrounds. Tenhle trojlístek dnes rozšiřuje Brawl Stars, tedy titul, který byl letos premiérově zařazen do cyklu Samsung Mistrovství ČR.

V listopadu se prvním mistrem světa stal tým Nova Esports a v boji o český titul letos uvidím právě i Team BRUTE. Do jeho řad oficiálně míří čtyřčlenná sestava, jejímž největším úspěchem je nedávné druhé místo na mezinárodním turnaji ESL Open Cup. Chybět snad kluci nebudou ani na našem historicky prvním MČR Nightcupu, který se uskuteční tuhle neděli 15. března od 16:00 a do kterého se můžete přihlásit i vy!

Brawl Stars sestava týmu BRUTE:

 Slovensko Matúš 'FBI' Gašparovič
 Česká republika Daniel 'Divi' Divácký
 Slovensko Adam 'Manik' Grotkovský
 Česká republika Samuel 'SamuelSoN' Filip

Zdroj: brute.gg
Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.