Přejít k hlavnímu obsahu

Nova Esports se stávají prvními mistry světa v Brawl Stars

19. 11. 2019 | 19:23 Brawl Stars
První mistrovství světa v Brawl Stars zná své vítěze i poražené. Titul si odnáší trojice Britů hrající pod týmem Nova Esports.
Nova esports
Nova esports

I když je Brawl Stars relativně novou hrou, hráčskou komunitu má již stabilní a velkou a to i v esportu. Ani ne rok po globálním oficiálním vydání má tak tato mobilní hra z dílny Supercellu za sebou první mistrovství světa. To se odehrálo minulý víkend v Pusanu v Jižní Koreji a ve hře byl vedle možnosti stát se prvním mistrem světa také krásný prize pool v hodnotě 250 000 dolarů. O titul bojovalo rovných osm trojic a bitva to byla nádherná, což dokazuje i to, že třeba druhé semifinále sledovalo v jednu chvíli sledovalo bezmála 100 000 diváků.

 SSG1         
    3Bears2      
 3Bears3         
       Animal Chanpuru0   
 PSG Esports1         
    Animal Chanpuru3      
 Animal Chanpuru3         
          Nova Esports 
 SSG Brazil2         
    Tribe Gaming1      
 Tribe Gaming3         
       Nova Esports3   
 Nova Esports3         
    Nova Esports3      
 Dr. Hk0         

Zlato si nakonec odnesl domů celek Nova Esports, složený z tří britských hráčů s nicky Tom, Spen Cerulean Při své cestě nejprve porazil 3:0 Dr. HK, následně ztratil svoji jedinou hru proti Tribe Gaming a ve finále zase bez ztráty hry zhatil vidiny na titul týmu Animal Chanpuru. A i když je pro letošek na Brawl Stars WC dobojováno, Supercell neváhá a ihned představil své plány pro další sezónu. Těšit se můžeme na celoroční šampionát, kterého se budou moci zúčastnit všichni hráči starší 16 let skrze měsíční otevřené online kvalifikace.

miluju videohry a hlavně ligu legend