Přejít k hlavnímu obsahu

PSG Cup: Sampi končí ve čtvrtfinále, nestačili na Reply Totem

2. 4. 2021 | 19:25 Brawl Stars
V PSG Brawl Stars Cupu, který, jak název napovídá, pořádá pařížský fotbalový klub PSG, soutěží i týmy Česka a Slovenska! Z národních kvalifikacích vzešli jako naši reprezentanti úřadující mistři ČR Sampi.Tipsport a za Slovensko Conservative Strategists. Dojde si někdo z nich pro zlato?
PSG Brawl Stars Cup 2021
PSG Brawl Stars Cup 2021
Zdroj: PSG

PSG Brawl Stars Cup 2021 nabízí souboj dvaceti čtyř týmů z různých zemí světa o zajímavé ceny, turnaj se ale nehraje klasickým stylem. Tematicky vzhledem k tomu, kdo jí organizuje, se celá akce točí okolo jednoho konkrétního herního módu známého jako Brawl Ball. Do souboje v neobvyklém virtuálním fotbale byla naštěstí pozvána Česká i Slovenská republika – v naší národní kvalifikaci se do hlavní části turnaje, která se odehrává mezi prvním a druhým dubnem, probojovali hráči Sampi.Tipsport, tedy aktuální mistři ČR. Ti už po výhře na MČR věděli, že jejich dalším cílem je podmanit si evropskou scénu

PSG Brawl Stars Cup, play-off
  Švýcarsko Strawhats0         
     Německo Brosports-      
  Německo Brosports4         
        World Vítěz SF1-   
  Polsko Uchicha Clan4         
     Polsko Uchicha Clan-      
  Velká Británie Final Stand Esports          
           World Šampion 
  Česká republika Sampi.Tipsport2         
     Itálie Reply Totem-      
  Itálie Reply Totem4         
        World Vítěz SF1-   
  Španělsko AC Milan Qlash4         
     Španělsko AC Milan Qlash-      
  Nizozemsko 5 UUR MM3         

Barvy Slovenska zase reprezentovali Conservative Strategists, kteří však bohužel vypadli už ve skupinové části. To Sampi.Tipsport si ve skupině B třemi výhrami suverénně zajistili své místo ve vyřazovací části. Na naše borce tak nyní čeká play-off, kde hned na úvod narazí na jeden z nejlepších týmů světa z Itálie. Jejich souboj s tímto výběrem i případně dalšími účastníky play-off můžete navíc celý sledovat s českým komentářem na streamu!

Kluci vyhráli národní kvalifikaci, kde ve finále porazili Enterprise 3:1, a zajistili si tak místo v základní skupině. Ze čtyřčlenné skupiny postupoval ten nejlepší, což byli zaslouženi oni. Ve čtvrtfinále se utkáme s jedním z nejlepších týmů světa, Itálií. Úspěch v tomto turnaji by byl historickým momentem pro celý český mobilní gaming. Moc klukům fandíme a držíme jim palce!

dodal Jakub Faul, COO organizace Sampi.Tipsport.

Štítky: Sampi, PSG CUP
miluju videohry a hlavně ligu legend