Přejít k hlavnímu obsahu

Mistr ČR Sampi.Tipsport Bandit: Příští rok chceme zkusit uspět v zahraničí!

14. 11. 2020 | 17:33 Brawl Stars
Už včera jsme se dozvěděli, kdo si převezme titul Mistra ČR a také náš mistrovský pohár Brawl Stars. Do grandfinále se dostaly dva týmy, které byly od začátku favority celého turnaje a dokonce i celé sezóny: eSuba a Sampi.Tipsport. Ve finále se nakonec ukázalo, že Sampi.Tipsport má cenných zkušeností o něco více a nakonec si titul a pohár odnáší právě oni. My pro vás máme rozhovor se Sampi.Tipsport Banditem, kterého jsme vyzpovídali hned po finále. Jaké byly jeho bezprostřední pocity a co plánuje se svým týmem do budoucna?
Mistr ČR Sampi.Tipsport Bandit
Mistr ČR Sampi.Tipsport Bandit

Samsung MČR v mobilních hrách, tedy jeho první část, týkající se Brawl Stars, máme za sebou. Celý průběh tohoto turnaje jste mohli sledovat jak živě na našem twitch kanále, tak i v rámci coverage, kde si stále můžete prohlédnout, jak celý turnaj probíhal. Nyní se pak pojďme soustředit na hvězdy letošního ročníku - Tipsport.Sampi a jednoho z jejich hráčů Bandita, který společně se svým týmem potvrdil dominanci, jenž ukazovali celý rok a dal všem najevo, že ani dvouměsíční pauza od turnajů pro jeho tým nic neznamená.

Jaké jsou vaše pocity po vítězství prvního Samsung MČR v Brawl Stars?

Určitě jsme velice šťastní, na to, jak pro nás vývoj situace na začátku vypadal děsivě, jsme se nakonec rozehráli, opadl z nás stres a už to šlo v pohodě.

Jak budete tento úspěch slavit? A kdo si nechá pohár?

No, to nevím. Viděl bych to, že dneska provoláme celou noc. Pohár bych si samozřejmě rád vzal já, ale nejsem jediný člen našeho týmu, takže mezi námi asi bude putovat, aby si ho všichni prohlédli. 

Jak vidíte svou kariéru příští rok, plánujete dál hrát nebo se například posunout do zahraničí? Plánujete nějaké změny v sestavě?

Určitě sestavu měnit nechceme, naše hlavní síla je v tom, že jsme přátelé a bojujeme jeden za druhého. Určitě bychom chtěli hrát příští rok i MČR a nějaké zahraniční turnaje, popřípadě se dostat na Championship.

Už jste se letos zúčastňovali zahraničních turnajů? Jak se vám dařilo?

Ano, už letos jsme hráli ESL a Championshipy. Vesměs se nám dařilo. Pokud nedošlo k nějaké diskvalifikaci, tak se nám dařilo.

123
Štítky: Sampi, MČR mobile