Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v Brawl Stars: Skupinová fáze je u konce, s turnajem se loučí INAE SAZKA a OVG

13. 11. 2020 | 17:16 Brawl Stars
Celoroční čekání je u konce a finálový souboj Samsung MČR mobile tak může začít. Uvidíme dominanci favoritů, nebo se dočkáme překvapení? To se dozvíme už dnes!
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020

A jak vůbec vypadaly zápasy, které jsme vám přinesli v přímém přenosu? Pokud jste zrovna nestihli zápas vašeho oblíbeného týmu na streamu, nemusíte zoufat. Shrnutí těchto zápasů najdete vždy v updatu.

ENTERPRISE esports 3:1 INAE SAZKA: Poslední zápas skupiny B přinesl opět vyrovnané utkání, v němž už si INAE SAZKA zvládli připsat i první výhru módu. Na více už se ale nezmohli, a ENTERPRISE esports si tak po pěkném výkonu připsali důležité vítězství, kterým celou skupinovou fázi uzavřeli. Co nabídne play-off, vám už prozradíme v další coverage.

Inside Games 3:0 INAE SAZKA: A ani ve svém druhém zápase na streamu nezvládli hráči z INAE SAZKA vyhrát ani jeden mód. To, že je outsideři z Inside Games překvapivě porazili 3:0, ale neznamená, že by šlo o jednostranné utkání. V Bounty jsme dokonce mohli vidět i sérií remíz, v jednotlivých hrách i módech to zkrátka bylo velice vyrovnané.

eSuba 3:0 INAE SAZKA: Úvodní zápas skupiny B byl velice rychlou záležitostí, favorité z eSuby si totiž se INAE SAZKA poradili nejsuverénnějším možným rozdílem 3:0. I v jednotlivých hrách bylo vše opravdu rychlé a jednostranné, a ani jsme tak nemuseli nikterak extrémně smutnit, když se poslední mód kvůli technickým problémům nepovedlo odvysílat. I v něm totiž eSuba docela jednoduše uspěla, a potvrdila tak papírové předpoklady.

GLORE 3:2 Sazka.BRUTE: Od závěrečného streamovaného utkání skupiny A se dala přepokládat spíše výhra Sazka.BRUTE, jejich soupeři z GLORE se ale i ve svém třetím představení na streamu ukázali v opravdu dobrém světle. Hned v Gem Grabu si připsali rychlou výhru, a i když v Brawl Ballu navzdory krásnému vstupu uspět nezvládli, v Bounty už BRUTE opět porazit zvládli. Ti se pak sice zase vrátili do hry v Heistu, v prvním streamovaném Siege už ale po vyrovnaném utkání zase uspěli GLORE, a body tak putují právě k nim.

GLORE 3:1 Online Vision Gaming: V druhém duelu jsme už byli svědky trochu vyrovnanější hry, hned v úvodním Gem Grabu jsme dokonce viděli i všechny tři hry, po nichž se mohli radovat hráči OVG. Na výhru v dalším módu už ale nedosáhli – v jednotlivých hrách sice GLORE dělali konkurenci solidní, v Heistu dokonce zvládli tu první vyhrát. Ani tam a ani ve Foot Brawlu a Bounty to ale celkově nestačilo, a GLORE si tak po úvodní prohře se Sampi při druhém představení na streamu už body odnesli.

Sampi.Tipsport 3:1 GLORE: První zápas je za námi a překvapení se nekoná – Sampi.Tipsport berou na úvod výhru. Už v úvodním Gem Grabu ale jejich soupeři z GLORE ukázali, že hrát rozhodně umí taky, a i když to na zisk tohoto módu ještě nestačilo, ve Foot Brawl už uspěli. Důstojného soupeře Sampi dělali i nadále, ani v Bounty ani v Heistu to už ale nestačilo, a první body tak putují k favoritům.


V jednu odpoledne vypukne vůbec první boj o titul mistra ČR ve hře Brawl Stars. Osm nejlepších týmů se od Samsung Last Callu jistě poctivě připravovalo a právě dnes přijde jejich chvíle. Turnaj má své předem dané favority, ale nikdo z účastníků nebude chtít vypustit jedinou vteřinu zápasu. Jak to celé dopadne, a kdo pozvedne nad hlavu slavný MČR pohár, to můžete celý den sledovat na streamu s komentářem Lexinky, Pepise a Skeriho.

Celý turnaj odstartují duely skupiny A, a o prvních účastnících play off tak bude rozhodnuto krátce po 15:00. Vítěz celé skupiny bude nasazen rovnou do semifinále, druhý a třetí tým bude čekat čtvrtfinálový duel proti týmům z druhé skupiny. Z každého kola vám nabídneme na streamu jeden duel, druhý odehrají hráči mimo záři reflektorů.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Ihned poté začnou boje ve skupině B, kde se opět ve třech kolech rozhodne o dalších postupujících týmech. Finální podobu vyřazovacího pavouka tak budeme znát přibližně v 17:30. I zde platí, že v každém kole se můžete těšit na jeden streamovaný zápas.

Harmonogram skupinové části Samsung MČR v Brawl Stars:

  • 13:00 – 1. kolo skupiny A
    • Sampi.Tipsport 3:1 GLORE
    • Online Vision Gaming 0:3 Sazka.BRUTE
  • 13:45 – 2. kolo skupiny A
    • Sampi.Tipsport 3:Sazka.BRUTE
    • GLORE 3:1 Online Vision Gaming
  • 14:30 – 3. kolo skupiny A
    • Sampi.Tisport 3:1 Online Vision Gaming
    • GLORE 3:2 Sazka.BRUTE
  • 15:15 – 1. kolo skupiny B
    • eSuba 3:0 INAE SAZKA
    • Inside Games 1:ENTERPRISE esports
  • 16:00 – 2. kolo skupiny B
    • eSuba 3:ENTERPRISE esports
    • INAE SAZKA 0:Inside Games
  • 16:45 – 3. kolo skupiny B
    • eSuba 3:1 Inside Games
    • ENTERPRISE esports 3:INAE SAZKA
Skupina A
TýmBodyVýhry / Prohry / RemízySkóre
#1 Sampi.Tipsport03 / 0 / 09 : 2
#4 GLORE02 / 1 / 07 : 6
#3 ECLOT01 / 2 / 05 : 6
#2 Fadee Gaming00 / 3 / 02 : 9
Skupina B
TýmBodyVýhry / Prohry / RemízySkóre
#3 eSuba03 / 0 / 09 : 2
#1 H3ARTS02 / 1 / 07 : 5
#2 Inside Games01 / 2 / 05 : 6
#4 INAE SAZKA00 / 3 / 01 : 9

Samsung MČR v mobilních hrách jistě přinese spoustu zajímavých a vypjatých momentů a kdybyste stále nevěděli komu v turnaji přát, můžete dát na predikce našich komentátorů. Nezapomeňte také, že pokud chcete fandit svým favoritům, můžete celý turnaj sledovat na streamu twitch.tv/playzonecz a dokonce i na HbbTV kanálu Prima COOL.

Samsung MČR mobile 2020
Štítky: MČR mobile