Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v Brawl Stars: Sampi.Tipsport v grandfinále poráží eSubu 3:2

13. 11. 2020 | 22:18 Brawl Stars
Už jen pár hodin nás dělí od korunovace prvního mistra ČR ve hře Brawl Stars. Do play off se dostali všichni favorité, a nás tak stále čekají ty nejzajímavější zápasy celého roku. Finálová část turnaje právě začíná!
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020

A co že vůbec přinesly zápasy vyřazovací části? Pokud jste zrovna nestihli zápas svého oblíbeného týmu na streamu, nemusíte zoufat. Shrnutí těchto zápasů najdete vždy v updatu. Pokud si chcete osvěžit výsledky ze skupinové části, pomůže vám naše shrnutí.

Sampi.Tipsport 3:eSuba: Ačkoliv úvodní tři hry grandfinále putovaly bez problémů k méně favorizované eSubě, favorité neselhali. Sampi.Tipsport sice po obratu Brawl Ballu a výhře v Bounty ještě jednou prohráli v Heistu, v závěrečném Siege už ale opět uspěli, a stali se tak prvními mistry ČR v Brawl Stars. Gratulujeme!

Sampi.Tipsport 3:0 ENTERPRISE esports: A ani druhé semifinále nepřinese překvapení, ENTERPRISE esports se s turnajem loučí na děleném třetím místě. Sampi.Tipsport zkrátka svoji dominanci potvrdili bez problémů a bez ztráty jediné hry, k níž měli nejblíže na předposlední hře Bounty, jež ale skončila remízou, se stávají druhými grandfinalisty.

eSuba 3:0 Inside Games: Překvapení se nekoná, zajímavá cesta turnajem od Inside Games končí v semifinále. Tam jim ani nejmenší šanci nedala eSuba, s níž sice IG ještě jaksi zvládali držet krok v jednotlivých hrách, vyhrát ale nezvládli ani jedinou. Suverénní výhra tak do finále posílá jednoho z hlavní dvojice favoritů, a zaskočeni už tak můžeme být maximálně selháním od Sampi.Tipsport.

Inside Games 3:0 GLORE: I druhé čtvrtfinále mělo přinést vyrovnaný souboj, úplně tomu tak ale nebylo. V jednotlivých módech či dokonce přímo hrách sice nebyla vidět žádná jednostranná dominance, jenže celkově GLORE nezvládli ovládnout ani jeden mód. Nepříliš favorizovaní Inside Games tak vyhrávají 3:0 a v semifinále se utkají s eSubou.

ENTERPRISE esports 3:Sazka.BRUTE: Od prvního čtvrtfinále šlo očekávat vyrovnané utkání a toho jsme také byli svědky. Po úvodní výhře Sazka.BRUTE na Gem Grabu přišla výhra ENTERPRISE esports na Brawl Ball a tu pak následovaly i úspěchy v Heistu a Bounty. Po čtyřech hrách tak bylo jasné, že v semifinále se se Sampi.Tipsport utkají právě hráči ENTERPRISE.


Úvodní skupiny Samsung MČR v mobilních hrách jsou za námi a my jsme se rozloučili s týmy Online Vision Gaming a VYPADLI, které se umístily na čtvrtém místě tabulky. Jediné, co tak zbývá vyřešit, je kdo zvládne nejlépe nástrahy play off. Jak to celé dopadne, a kdo pozvedne nad hlavu slavný MČR pohár, můžete sledovat na streamu s komentářem Lexinky, Pepise a Skeriho.

Po krátké pauze na odpočinek pro hráče, komentátory i diváky, nás čeká už "jen" šest zápasů, které ovšem mají největší váhu v celé sezóně. Jediná chyba v Single Elimination play off znamená konec celoročních snů, stejně jako konec v turnaji. A nemusíte se bát, o žádný z těchto důležitých zápasů nepřijdete, na oficiálním streamu uvidíte každý jeden z nich! Abychom ale závěr turnaje odlehčili, čeká nás ve 21:00 Brawl Talk s komentátory, kde proberou novinky ve hře a doplní je několika veselými zážitky z průběhu sezóny. Letošního mistra pak poznáme v duelu hraném od 21:20, jeho jméno bychom měli znát zhruba ve 22:00.

  • 18:30 – 1. čtvrtfinále: Sazka.BRUTE 1:ENTERPRISE esports
  • 19:15 – 2. čtvrtfinále: GLORE 0:3 Inside Games
  • 20:00 – 1. semifinále: eSuba 3:0 Inside Games
  • 20:45 – 2. semifinále: Sampi.Tipsport vs. ENTERPRISE esports
  • 21:30 – Brawl Talk s komentátory
  • 21:50 – Grandfinále: Sampi.Tipsport vs. eSuba

Samsung MČR v mobilních hrách jistě přinese spoustu zajímavých a vypjatých momentů a kdybyste stále nevěděli, komu v turnaji přát, můžete dát na predikce našich komentátorů. A nezapomeňte, pokud chcete fandit svým favoritům, můžete celý turnaj sledovat na streamu twitch.tv/playzonecz a dokonce i na HbbTV kanálu Prima COOL.

Samsung MČR mobile 2020
Štítky: MČR mobile