Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v Brawl Stars má za sebou skupiny, co přinesly?

13. 11. 2020 | 18:13 Brawl Stars
Premiérový ročník Samsung MČR v Brawl Stars už je z poloviny za námi – ke konci totiž již došla jeho skupinová část. Co jsme v ní mohli vidět?
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Co přesně přinesla jednotlivá streamovaná utkání, můžete zjistit v naší coverage, my se nyní podíváme na skupiny z obecnějšího hlediska. To hlavní, co nás zajímá, je totiž prostě to, kdo postoupil do play-off. V první řadě se to nepřekvapivě povedlo Sampi.Tipsport a eSubě, kteří si jako největší favorité turnaje dle očekávání připsali rovnou přímý postup do play-off.

Studio

Že dojde k tomuto, bylo skoro jisté. O tom, kdo zabere místa ve čtvrtfinále, už ale šlo polemizovat. Obecně šlo ale před začátkem turnaje za největší outsidery skupiny A označit hráče Online Vision Gaming, a právě ti se i nakonec stali těmi, ktaří se s turnajem rozloučili jako první. Z Áčka si tak postup do play off zajistili Sazka.BRUTE a GLORE.

Ve skupině B už pak ale došlo k menšímu překvapení – nepříliš favorizovaní Inside Games (dříve Velmi Epický Gaming) zvládli i navzdory předpokladům postoupit rovnou z druhého místa, a s turnajem se tak museli rozloučit INAE SAZKA, kteří dokonce zvládli ovládnout jen jediný mód – ve vyřazovací části tak uvidíme ještě ENTERPRISE esports. I jejich souboje o titul můžete  sledovat přímo u nás na streamu či na HbbTV kanálu Prima COOL, všechny podstatné informace o play off zas najdete v naší další coverage,

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend