Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG Mobile čeká spolupráce s K-Pop skupinou BLACKPINK

25. 9. 2020 | 10:00 PUBG Mobile
Jedna z nejoblíbenějších mobilních her, PUBG Mobile, si pro své hráče připravila speciální kolaboraci se skupinou BLACKPINK. Kromě nových unikátních skinů si ve hře můžete poslechnout i čerstvě vydaný singl z jejich nadcházejícího alba, jehož podepsanou fyzickou kopii můžete zcela zdarma vyhrát.
blackpink
blackpink

Je nám jasné, že většina z našich čtenářů o skupině BLACKPINK nikdy v životě neslyšela. Jedná se o čtyřčlennou dívčí kapelu ze Severní Korei, která je pro své K-Popové skladby známá po celé Asii. V nedávné době spolupracovala například se zpěvačkou Selenou Gomez, nyní se spojuje s mobilní verzí PUBG, což je po zabanování hry v celé Indii od vývojářů doslova brilantní tah k získání nových, ale i navrácení starých hráčů. Opět totiž bude probíhat takzvaný Recall Event, který navádí hráče k pozvání jejich kamarádů, kteří hru nehráli nejméně 28 dní a mají alespoň level 15. Pokud se jejich kamarád opět přihlásí, hráč získá speciální tokeny, které poté může vyměnit za zbrusu nové skiny inspirované právě kapelou BLACKPINK.

blackpink3

A jak vlastně můžete vyhrát zmíněné CD podepsané od všech čtyř umělkyň? Stačí sdílet screenshot z eventu s hashtagem #PUBGMXBLACKPINK na Facebook, Twitter nebo Instagram. Následně bude vybráno pět šťastlivců, kteří kopii alba nazvaného "Album" získají. Celý event probíhá od 24. září do 2. října, tak se nezapomeň zapojit.

Podobnou spolupráci čeká i hru Fortnite, kde už 26. září představí svou novou skladbu jedna z nejvlivnějších K-Pop skupin světa, BTS.

blackpink2
Zdroj: ginx.tv
Štítky: PUBG Mobile
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.