Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG Update 7.1? Pro hráče opět jedno velké zklamání

15. 4. 2020 | 16:22 PUBG: Battlegrounds
Šestá sezóna byla příchodem Karakinu, který z map poolu vystrnadil Vikendi, do té doby nejmladší přírůstek. Ten se v sedmé sezóně nyní vrací s určitými změnami, kromě toho je ale nový patch velký zklamáním. Kromě kosmetických úprav se totiž hráči nedočkali ničeho, po čem toužili.
PUBG Season 7
PUBG Season 7

Vikendi je zpět, ale bohužel bez sněžných skútrů a motorek, které nahradí klasické varianty z jiných map. Kromě toho bylo zrušeno i speciální a jedinečné počasí Moonlight, které by se v budoucnu ale mělo vrátit. V některých částech mapy je méně sněhu a celkově byla zlepšena optimalizace mapy, na které se nově objevují vlaky, jimiž můžete napříč Vikendi cestovat. Co se týče lokací, tak Dinopark nahradil Dinoland, Abbey byla přesunuta do Mount Krezniku a městečka Tovar a Movatra byla vymazaná z povrchu zemského. Největší novinkou je pak přidání nové odstřelovačky Mosin-Nagant, která je ale naprosto totožnou kopií Kar98k. Právě tohle je jedno z největších zklamání hráčů, že vývojáři ani nevyvinou snahu se pokusit zbraně jakkoliv odlišit.

Mosin-Nagant

Jak už to v posledních updatech a nových sezónách bývá, tak i tento s sebou přináší desítky nových kosmetických předmětů, kvůli kterým ale v podstatě nikdo PUBG nehraje, a tak tomu bylo vždy. Season 7 je v jádru věci stejná jako všechny minulé, dokonce i se sbíráním DVD, takže na hráče opět čeká grind až na level 100. Mezi skiny opět najdeme i bizarnosti, jako třeba převleky dinosaura. S návratem Vikendi a dlouhodobým úbytkem hráčů ale vývojáři opět nedokázali správně podchytit problém, kdy v některých regionech si určité módy kvůli malé hráčské bázi vůbec nezahrajete. Jednoduše řečeno, Vikendi se do hry vrací a žádná jiná mapa neodchází. Předchozí trailer vytvořil hype, že se možná začne blýskat na lepší časy. Opět je ale vše zazděno.

PUBG Season 7

Patch notes v plném rozsahu si můžete přečíst zde, detailní informace o Season 7 najdete tady. Kromě několika bugfixů jsme se ale opravdu nedočkali ničeho, co by v komunitě opět vytvořilo zápal pro hru samotnou. Velké rozhořčení dal najevo i WackyJacky101, známý streamer a velký fanoušek PUBG, který od sedmé sezóny leccos očekával. Také on ale tvrdě narazil. Jeho verzi traileru i oficiální patch report můžete zhlédnout sami níže.

Štítky: PUBG update
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.