Přejít k hlavnímu obsahu

Rakouská organizace Flayn Esports bude mít tým v Hitpoint Masters!

24. 1. 2020 | 18:51 League of Legends
Hektický den nekončí! Po Inside Games, RAMS a Cyber Gaming se další organizací v Hitpoint Masters stává Flayn Esports. Herní klan s rakouským zázemím má hlavní sekci na druhé úrovni německé scény, ale do boje o ERL vyrazí s týmem v česko-slovenské lize.
Flayn Hitpoint
Flayn Hitpoint

Flayn do ligy vstoupí se sedmičlennou soupiskou, kterou tvoří i tři cizinci. Hlavní zbraň by pro tým mohla být polsko-francouzská botlane, která by mohla proti slabší domácí konkurenci zazářit. Polský střelec wilq má zkušenosti z domovské Ultraligy, mezitímco HONOR v žádném ERL regionu zatím nepůsobil a do týmu se dostal zejména díky líbivým výkonům v SoloQ.

Třetím cizincem je náhradní jungler OmulFinn, který působil v Rumunsku, ale i italské nejvyšší lize, kde si zahrál po boku Shye. Právě Shy nastoupí na midlane, v jungli se ukáže Dalijes a na toplane se předvede Vlk. Všichni tři se navrací na nejvyšší domácí úroveň po kratší přestávce a bude zajímavé sledovat, v jaké formě se vrátí. Celkově tým dozajista bude pomýšlet na postup do Svitav, v což doufá i rakouské vedení.

Sestava Flayn Esports:

 Česká republika Jan "Vlk" Krejčí (Top)
 Česká republika Dalibor "Dalijes" Vacek (Jungle)
 Rumunsko Andrei-Ionel "OmulFinn" Lăbonț-Pop (Jungle)
 Slovensko Frederik "Shy" Mojica De Leon (Mid)
 Polsko Konrad "wilq" Wilk (AD Carry)
 Česká republika Erik "Fenrir" Jozefčák (AD Carry)
 Francie Théo "HONOR" Magania (Support)