Přejít k hlavnímu obsahu

Restt je znovu zabanován! Za co si odnesl druhý trest?

5. 6. 2020 | 20:59 Twitch.tv
Je to pouhých pár dnů, co Restt obdržel kontroverzní ban na Twitchi, který mu již úspěšně vypršel. Slovenský streamer se tedy chystal pokračovat ve svém vysílání, jenže hned na to, co se znovu objevil na platformě, ho Twitch znovu sestřelil. Ptáte se proč?
Restt další ban
Restt další ban

Tento týden je opravdu plodný, co se banů na domácí Twitch scéně týče, což zahájil právě Restt svým třídenním trestem za ukázaní nahého pozadí na jednom z videí, které pouštěl na streamu. Nedlouho nato následoval oblíbeného slovenského streamera i Opat04, který si za nenávistný projev při svém vysílání vysloužil daleko delší trest, a to na celých 30 dnů. Jenomže nyní štafetu znovu přebírá Restt. Co provedl tentokrát?

Jestli vám už předtím připadal důvod Resttova trestu směšný, Twitch tentokrát zvládl laťku zvednout ještě o něco výše. Po vypršení prvního banu se slovenský streamer vrátil do starých kolejí, jenomže dlouho mu to nevydrželo, protože znovu dostal trest z úplně totožného důvodu. Při jeho vysílání mu na obrazovce opět hrála videa od jeho diváků, a když se dostalo na videoklip Žijeme len raz, tým Twitche jej kvůli obnaženým tělům vyhodnotil jako nevhodný, tudíž si Restt zopakuje dovolenou, tentokrát ovšem pouze na 24 hodin.

Poslední dobou jsou kontroverzní praktiky Twitche skoro na denním pořádku a nevypadá to, že by se v dohledné době něco měnilo. Abyste si na současnou situaci mohli patričně udělat vlastní názor, přikládáme sem i neblaze proslulý hit léta 2012. Pohoršuje vás také natolik, jako adminy Twitche, že byste souhlasili s tímto verdiktem?

Štítky: restt