Přejít k hlavnímu obsahu

Týden ve znamení banů pokračuje, trestu se tentokrát nevyhl Opat04

2. 6. 2020 | 20:20 Twitch.tv
Vypadá to, že tento týden bude i nadále pokračovat ve znamení banů na Twitchi. Po třídenním trestu, který si odnesl slovenský streamer Restt, se do klubu nyní přidává i Opat04. Na jak dlouho trest dostal a co vlastně provedl?
Opat04 ban
Opat04 ban

Twitch evidentně zostřuje svá pravidla a ani jeho partneři se nevyhnou trestu za své prohřešky, což můžeme vidět jak na celosvětové scéně, tak i na té domácí. Bany lítají na všechny strany z rozličných důvodů a nyní se hněv adminů Twitche obrátil na českého League of Legends streamera Opata04, který porušil některý z pokynů pro komunitu a stal se tak dalším potrestaným streamerem na domácí scéně.

Opat si sám vzal dvoutýdenní pauzu od streamování a asi nikdo nečekal, že po jeho návratu mu Twitch tuto přestávku ještě prodlouží, a to rovnou o celých 30 dní. I když je Opat známý za své excentrické projevy a eskapády, jak na streamu, tak i na veřejnosti, prozatím se, až na spoustu banů ve hře, trestu na streamovací platformě vyhýbal. Za co si tedy potrestání vysloužil? Twitch své jednání odůvodnil porušením podmínek, kdy Opat projevil nenávistné chování vůči jednotlivci nebo skupině lidí, tudíž se zařadil do kategorie streamerů, které Twitch postihl za toxické projevy ve hře.

Štítky: Opat04