Přejít k hlavnímu obsahu

Riot banuje prodejce Valorant účtů

12. 4. 2020 | 17:28 VALORANT
Šance na získání beta klíče za sledování Valorant streamů je stále aktuální, což si vyžádalo také pozornost podvodníků a nelegálních prodejců účtů. Riot Games se proto rozhodli podniknout jisté kroky a hromadně viníky banují.
Valorant account sellers
Valorant account sellers

Lov za vysněnými klíči do uzavřené bety Valorantu stále pokračuje a počet zoufalých fanoušků, kteří si touží konečně zahrát, je stále obrovský. Díky tomuto novému trendu a vysoké poptávce po klíčích, se této příležitosti chytlo spoustu podvodníků, ale i lidí, kteří touží po jednoduchém výdělku. Pokud se mezi nimi ocitáte také, nebo se nacházíte na druhé straně a plánujete jeden z aktivovaných účtů zakoupit, měli byste si to raději dvakrát rozmyslet. Počet falešných účtů a nelegálních prodejců se neustále navyšuje, proto se Riot rozhodl učinit razantní kroky a začal je hromadně banovat.

Vývojáři situaci bedlivě pozorují a rozhodli se začít jednat, aby tak, kromě zamezení nelegálního prodeje, zajistili svým fanouškům větší šanci na získání klíče. Trpělivě vyčkávající hráči toto gesto velice ocenili – už tak je pro některé z nich celá tato situace dost stresující, jelikož hned po prvním dni spuštění bety museli vývojáři dokonce všechny dropy dočasně pozastavit. První vlna banů určitě nebude tou poslední a sami vývojáři varují, abyste účty nekupovali, protože budou s vysokou pravděpodobností také odhaleny a terminovány.