Přejít k hlavnímu obsahu

Riot Games představuje novou bojovou hru inspirovanou LoL

16. 10. 2019 | 09:44 League of Legends
Během oslav 10. narozenin League of Legends představili vývojáři z Riot Games mimo jiné i bojovou hru s postavami z LoL, která prozatím nese název "Project L".
riot fightgame
riot fightgame

Project L byl neúmyslně potvrzen již v srpnu, kdy se zaměstnanec Riotu Tom Cannon prořekl na živém vysílání, ovšem dnes byla tato bojová hra představena oficiálně. Hra má podle vývojářů představit šampiony z Runeterry trochu v jiném světle, tudíž jinak než je známe z LoL. Na streamu byla k vidění pouze čtveřice postav ve složení Jinx, Katarina, Darius a Ahri. Jestli ve hře budou úplně všechny postavy z League of Legends není prozatím jasné. 

riot fightgame

 V roce 2016 Riot koupil Radiant Enter herní studio Radiant Entertainment, které v té době pracovalo na bojové hře Rising Thunder. Tuto práci Riot Games pozastavili a už od té doby se nějaká bojová hra z dílny Riotu předpovídala. Vývojáři dodávají, že na hře stále zbývá spousta práce a že v blízké době nemáme nic očekávat. 

MČR 2019
Zdroj: pcgamer.com
Štítky: Riot Games, Project L
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.