Přejít k hlavnímu obsahu

Riot přichází s reality show, jejímž cílem je nalézt další hvězdu League of legends

28. 7. 2020 | 18:22 League of Legends
S nápadem na vlastní reality show přišla korejská odnož Riot Games, která chystá reality show, v níž se proti sobě postaví ti nejlepší amatérští hráči League of Legends z daného regionu a ti budou mít šanci vyhrát cenu, jež může odstartovat jejich kariéru.
LoL THE NEXT
LoL THE NEXT

Show jménem LoL THE NEXT je založená na oblíbených K-pop reality show, které předvádějí talenty v soutěživém prostředí. Koncept soutěže má být podobný západním soutěžím, fungujícím na principu konkurzu, jako je třeba American Idol.

Přísným konkurzním procesem si projdou hráči ze seznamu 100 hráčů s hodnocením Diamond nebo ještě lepším, pravidelně bude probíhat vylučování, až nakonec zůstane jenom 10 soutěžících. Tito finalisté budou následně rozděleni do dvou oddělených týmů, vedených čtyřmi legendárními korejskými profesionálními hráči. Jednoho týmu se ujme Wolf a Pawn, druhý tým pod svá křídla vezmou PraY a MaRin. 

Závěrečné zúčtování mezi dvěma týmy pak proběhne v LoL Parku, kde se odehrává proslulá místní liga LCK. Vítězný tým pěti hráčů dostane „speciální příležitost“ a mezi sebe si rozdělí 50 milionů jihokorejských wonů, což činí v přepočtu skoro 940 tisíc korun.

První živé vysílání započne již 2. srpna, a to v půl druhé ráno severoamerického centrálního časového pásma, pro nás v půl deváté ráno. Show bude vysílána na oficiálním YouTube a Twitch kanálu LCK.

Štítky: THE NEXT