Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhodněte o vítězi build battle mezi Pedrem a Portym a vyhrajte super ceny!

20. 4. 2020 | 21:09 Všechny hry
Nový Minecraft RTX už je pár dní venku a ohlasy sklízí znamenité. Jako dělaný je především na stavění, a právě proto se YouTubeři Pedro a Porty rozhodli si to v této disciplíně rozdat. Kdo vyhraje? To rozhodnete vy a budete moci při tom i něco vyhrát!
Pedro vs. Porty
Pedro vs. Porty

První část této soutěže, o které najdete kompletní info níže, je za námi. Pedro i Porty včera poctivě stavěli a výtvory jsou tak již hotové. Nyní je tedy čas hlasovat! Tak běžte podpořit svého favorita na  Instagramu AORUSu a nezapomeňte, na tři z vás čekají ceny:

PedrosGame
Porty

O vydání otevřené bety Minecraft RTX jsme vás informovali a od té doby už uplynulo pár dní, během kterých si tuto graficky výrazně vylepšenou variantu Minecraftu mohli vychutnat hráči po celém světě. Ohlasy? Vesměs pozitivní, grafický upgrade je zkrátka opravdu obří a to dělá tuto verzi Minecraftu naprosto ideální pro stavění impozantních výtvorů. No a to už bychom si ve stavění rovnou mohli dát nějakou soutěž, ne?

Kdybyste se zeptali známých YouTuberů Portyho a Pedra, řekli by vám ano. Tato dvojice si to totiž rozhodla právě ve stavění navzájem rozdat. Pravidla? Jednoduchá, dnes od osmi večer bude u Pedra na Facebooku probíhat stavební stream a Porty zase v ten samý čas vydá na svém YouTube kanále video se svým výtvorem. A jak se rozhodne o tom, kdo přišel s lepší stavbou? Zde už bude řada na vás!

Vyhraj

Zítra bude totiž na Instagramu AORUSu spuštěno hlasování, ve kterém bude moci každý z vás podpořit svého favorita. Tento souboj je ale trochu neobvyklý, navzdory tomu, že jeho hlavními aktéry jsou Pedro a Porty, ceny budou čekat na vás! Ze všech hlasujících budou posléze vylosováni tři lidé, z nichž bude každému přidělena jedna z výše vypsaných nadupaných výher.

Hlasuj
miluju videohry a hlavně ligu legend