Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung je novým strategickým partnerem pro MČR v mobilních hrách 2019, koncept rozšiřujeme o Fortnite!

15. 3. 2019 | 17:30 Fortnite
Strategickým partnerem pro Mistrovství ČR v mobilních hrách (MČR Mobile) bude letos společnost Samsung. Současně s uzavřením partnerství také přidáváme do MČR Mobile další herní titul!
MČR Mobile
MČR Mobile

Letošní MČR Mobile sezóna už je v plném proudu – za námi už jsou první bodované turnaje v Hearthstone a Clash Royale a nastává nejvyšší čas představit našeho strategického partnera pro letošní rok. Letos se k našemu úsilí vyzdvihnout úroveň domácích online i offline turnajů zase o krok dál připojí i společnost Samsung Electronics. Tato jihokorejská společnost je jedním z nejvýznamnějších a největších výrobců elektroniky, mimo jiné smartphonů, tabletů, chytrých hodinek, televizorů, bílé techniky i třeba brýlí pro virtuální realitu. Letošního 20. února představil Samsung veřejnosti novou vlajkovou loď, Samsung Galaxy S10. Díky tomu všemu má Samsung k profesionálnímu hraní mobilních her opravdu blízko, vždyť právě tablety a smartphony jsou nejen prostředkem ke hře, jsou především tím, čím se Samsung na světovém trhu proslavil. Není tedy pochyb o tom, že tato volba bude pro novou sezónu MČR Mobile obrovským přínosem. Nejdůležitější informací je však to, co toto partnerství bude znamenat pro hráče. 

Samsung

Letošní mistrovství ponese název Samsung Mistrovství ČR v mobilních hrách a díky Samsungu se také letos můžete těšit na ještě znatelné množství inovací. Tou nejzajímavější novinkou pro hráče je to, že tento rok se na Mistrovství ke stálicím progamingové scény, Clash Royale a Hearthstone, přidá zcela nový herní titul. Pokud jste se stejně jako my a Samsung nechali vtáhnout do světa Battle Royale her, můžete začít slavit, na Samsung MČR Mobile na vás totiž letos bude čekat Fortnite!

"V Samsungu věříme a také děláme vše pro to, aby si uživatelé mohli plný a plynulý herní zážitek užít odkudkoliv prostřednictvím svého mobilu. Partnerstvím s MČR v mobilních hrách chceme stvrdit své mistrovství ve výrobě mobilních telefonů stvořených pro hru a nabídnout své produkty a znalosti pro utkání těch nejlepších hráčů v ČR,“ uvedl k uzavření partnerství Tomáš Balík, ředitel mobilní divize Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodal: „U nové vlajkové lodi Galaxy S10 se hráči kromě perfektního obrazu, výkonného procesoru, stereo reproduktorů Dolby Atmos nebo podpory Steamu mohou nově těšit z plné podpory Unity Engine, jako u prvního zařízení na světě. Díky tomu si mohou vychutnat hry přesně tak, jak jejich programátoři zamýšleli.“

Možná si říkáte, že Fortnite je především hrou pro klasické počítačové prostředí. I přes to, že Fortnite bylo původně opravdu vyvinut pro PC, se vývojářům podařilo perfektně zvládnout optimalizace hry na mobilních zařízeních a vyvinout dobře fungující cross-platform hraní. Právě tato možnost z Fortnite v současnosti mezi Battle Royale tituly dělá hru číslo jedna. Fortnite tedy do mobilního mistrovství nezpochybnitelně patří a my se nemůžeme dočkat, až sezónu v této extrémně populární hře odstartujeme.

Samsung

Fortnite na herní scénu přivál mnohé nové tváře a tak se nejen pro ně na závěr sluší připomenout, o čem vlastně MČR mobile je. Mistrovství ČR v mobilních hrách je tady s námi již od roku 2016 a jde o souboj profesionálních a poloprofesionálních hráčů z celého Česka a Slovenska. Ti po celý rok soupeří v online kvalifikacích a nejlepší z nich pak postoupí na samotné LAN finále, kde bojují o hodnotné ceny. Na něm v posledních dvou letech bojovali jen hráči Clash Royale a Hearthstone, aktuálními mistry jsou v HS Jaromír “Jarla” Vyskočil a v CR pak Marek “Mára Škvára” Kluger. Jak už jsme ale zmínili, díky Samsungu budeme letos mistry korunovat rovnou ve třech hrách! Šance, že jedním z nich budeš ty, je tedy ještě o něco větší – tak neváhej a ukaž, že mobilní hry jsou tvojí doménou!

 
Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend