Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung Letní Sklizeň: Jak hrát na telefonu

18. 7. 2019 | 17:00 Fortnite
Samsung Letní Sklizeň ve Fortnite se musí hrát z telefonu. Jak se ale vůbec Fortnite do telefonu instaluje, když ho nenajdeme na Google Play?
fortnitesamsung
fortnitesamsung

Celé je to velice jednoduché. Jako první byste si ovšem měli zjistit, že je váš telefon mezi podporovanými. Mezi telefony, které Fortnite podporují patří například nejnovější model od Samsungu, Galaxy S10+. Kompletní seznam podporovaných telefonů najdete zde

Ale i pokud některý z uvedených telefonů nemáte, stále je šance, abyste si zahráli. Stačí, aby váš telefon splňoval tyto požadavky:

  • OS: Android 8.0 nebo vyšší, 64 bit 
  • RAM: 3GB nebo více
  • GPU: Adreno 530 nebo vyšší, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 nebo vyšší

Samsung Fortnite

Jak jsme již zmínili, na rozdíl od většiny aplikací nenajdete Fortnite na Google Play. I tak je ale samotná instalace velice jednoduchá.

Nejdříve je potřeba v telefonu povolit instalaci z neznámých zdrojů. To uděláte tak, že půjdete ve svém telefonu do Nastavení ->Zabezpečení ->Neznámé zdroje a povolíš instalaci z neznámých zdrojů. 

Rychlý návod jak na to nalezneš v tomto videu:

Jakmile máš povolenou instalaci z neznámých zdrojů, tak se můžeš vrhnout na samotnou instalaci. Je potřeba si stáhnout přes prohlížeč instalační soubor. Ten najdeš na stránce Fortnite.com/Android. Stáhni si ho, otevři a řiď se instrukcemi. A bacha, Fortnite na mobilu zabírá po nainstalování přibližně 2GB. 

Jakmile máš Fortnite úspěšně nainstalovaný, tak se můžeš přihlásit do svého účtu klasicky jako na počítači a zúčastnit se třeba některého z našich turnajů.

mčr mobile