Přejít k hlavnímu obsahu

5 nejlepších momentů, které na Samsung MČR v Brawl Stars dovedly Sampi.Tipsport k titulu

15. 11. 2020 | 20:56 Brawl Stars
Samsung MČR v mobilních hrách je úspěšně za námi a tak je čas se podívat na to, proč se zrovna Sampi.Tipsport stali našimi mistry na následující rok. Pojďme si tedy připomenout pár z jejich nejlepších akcí, které je posunuly blíže k titulu a ukázaly, jak kvalitní souhra mezi jednotlivými hráči tohoto dominantního týmu vládla.
123
123

Většina akcí, které jsme pro vás vybrali, se odehrává v gamemodu brawl ball a to právě proto, že zrovna na tomto fotbalovém modu je nejlépe vidět, jak kvalitní komunikace mezi hráči probíhá a jak velkou dávku sehranosti mají. Hned první tento moment vyvrcholí v téměř "neviditelný" gól. Kája si zde perfektně připraví míč a následně se mu povede skórovat.

Další perfektní akce, tentokrát Káji a Kepa. Celému týmu se povedlo propracovat se v rozhodujícím overtimu k brance eSuby a pak Kája vycítil možnost přihrát míč pomocí super schopnosti Kepovi, který následně také využil svou super schopnost k dokončení celé akce a úspěšné výhře této mapy. 

Zatímco Lemur i Kepo zaměstnávali celý tým Enterprise svými poky, Kája se v této hře bez zaváhání vydal na branku. Než vůbec stihli hráči Enterprise eSports zareagovat, Kája už dávno odkopával míč svojí super schopností přímo do jejich branky a skóroval.

Velmi podobnou akci Kája s Kepem zvládli předvést proti týmu ENTERPRISE esports hned dvakrát, v tomto případě však hrál hlavní roli právě Kepo, který využil přihrávky svého spoluhráče. 

Poslední ukázka z brawl ball gamemodu a zároveň asi nejlepší ukázka spolupráce tohoto týmu, tentokrát proti Glore. Kája si připravil míč, zatímco mu Bandit s Brockem zbořili obranu nepřátelské brány a tak měl Kája volnou cestu do branky nic netušícího týmu Glore.

Náš poslední moment, který stojí za to si připomenout nebude z brawl ballu ale z bounty a to konkrétně z mapy excel, která je poměrně nová a tak i velmi atraktivní z pohledu diváku kompetetivních zápasů. Právě tady si Kája zabitím hráče týmu Glore zajistil cenné hvězdičky a pak odešel do bezpečí aniž by se nepřátelům, kteří se o to velmi urputně snažili, podařilo ho zabít. 

To by bylo našich pět nejoblíbenějších momentů z letošního MČR v Brawl Stars, samozřejmě to však nebyly jediné kvalitní momenty, které nám mistři předvedli. I přesto, že v článku velmi často zmiňujeme právě Káju, by určitě sám titul nezvládl vyhrát, stejný podíl jako on měli na úspěchu Sampi.Tipsport i jeho úžasní spoluhráči, kterým také patří velká pochvala za výkony, jenž nám  po celé Samsung MČR v mobilních hrách předváděli. Celý tým scéně vévodil prakticky od začátku do konce sezóny a svou dominanci a pozici favoritů nám nakonec jen potvrdili. 

123
Štítky: Sampi, MČR mobile