Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v Hearthstone: Skupiny jsou za námi, v turnaji zbývá poslední čtveřice hráčů

15. 11. 2020 | 15:22 Hearthstone
Bitva o titul mistra ČR v Hearthstone za rok 2020 jde do své druhé fáze, která nabídne další dvě GSL skupiny. Kdo přežije i ty a kdo zůstane stát před branami play-off?
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020

O průběhu každého streamovaného zápasu vás budeme informovat i přímo zde v článku, nemusíte tedy smutnit, pokud náhodou nestihnete utkání svého oblíbence.

En1gma 3:JaMMeX: V letošním souboji o titul nyní zůstává už jen nejlepší čtveřice domácích hráčů! Do té se na závěr připojil En1gma, kterého potahal především jeho Bomb Warrior, s nímž nejprve vyhrál ve třetí hře v mirroru a v závěrečné čtvrté i proti JaMMeXově Rogue. Ve skupinách tak máme dohráno, o průběhu play-off vás budeme informovat v naší další coverage.

M1lan 3:Myschossy: I předposlední zápas druhé skupinové části nabídl neskutečnou podívanou! V neskutečně vyrovnaném souboji byl nakonec úspěšnější M1lan, kterému k tomu pomohl především jeho Malygos druid, s nímž ovládl dvě závěrečné hry. V té první z nich navíc předvedl nádherné, rychlé OTK combo na šestém kole, a diváci si tak rozhodně nemají na co stěžovat.

​Krajda 3:En1gma: Další zápas, další šílená podívána! Přelévání ze strany na stranu, neskutečné topdecky i nešťastný výbuch dvou bomb, který stal Krajdu jednu hru. Ta mu ale nakonec vůbec nemusela vadit, celý zápas totiž po své závěrečné výhře s Bomb Warriorem proti Small Spell Mage ovládl, a stal se tak druhým členem TOP 4.

RybkaPipka 3:M1lan: Jako první si své místo v play-off zajišťuje dredatý veterán RybkaPipka. Tomu se to povedlo i navzdory tomu, že se svým line-upem na tom nebyl do toho M1lanovo ani zdaleka dobře, na což sám upozornil včera. Po úvodní prohře si pak ale zvládl připsat tři krásné výhry s Quest Warlockem, na něhož byl M1lan prostě krátký.

JaMMeX 3:Jobsad: I na závěr sobotního programu jsme byli svědky nádherného, vyrovnaného utkání, po němž se může radovat JaMMeX. Tomu a především jeho Bomb Warriorovi padl za oběť Jobsad, a my jsme tak svědky velice nečekané události – ze tří hráčů Entropiq, co to dotáhli do TOP 8, se totiž do TOP 6 dostal jen En1gma.

Myschossy 3:2 Faeli: Předposlední zápas sobotní části nabídl opravdu neskutečnou podívanou! Zvlášť v předposlední hře, ve které hrál Myschossy Highlander Mage a Faeli Control Priesta, se situace měnila opravdu každou sekundu a z pohledu diváka to byla opravdu neskutečná podívána. A i když se v ní ze skoro prohrané pozice Faeli ještě dokázal dostat, v závěrečné hře už Myschossy opět uspěl, a zatímco obhájce titulu se tak s turnajem loučí, jeho od postupu do play-off dělí jen jediná výhra.

Krajda 3:1 JaMMeX: Druhý streamovaný zápas z této fáze turnaje nabídl stejně jako ten úvodní vyrovnané utkání, v němž se vše přelévalo z jedné strany na druhou i v jednotlivých hrách. V těch byl ale nakonec úspěšnější Krajda, který svému bývalému týmovému kolegovi JaMMeXovi dohromady nechal jen jednu hru.

RybkaPipka 3:1 Myschossy: Navzdory tomu, že poslední slovenský zástupce v turnaji svůj zápas proti Rybkovi otevřel dvěma rychlými, suverénními výhrami s Highlander Mage, se nakonec mohl radovat dredatý veterán. Ten vše rozhodl třemi po sobě jdoucími úspěchy s Highlander Rogue, na níž byl Myschossy zkrátka krátký


První skupinová část je za námi a konec znamenala pro nejednoho favorita turnaje v čele se samotným Jarlou, a nás tak čekají GSL skupiny číslo dva. Ty nabídnou vlastně to samé, co jsme již viděli, akorát s jiným složením skupin. Na hráče, co je přežijí, pak v druhé části nedělního programu bude čekat závěrečné Single Elimination play-off, které rozhodne o tom, kdo se stane mistrem.

Skupina E
  Slovensko Myschossy2      
     Česká republika RybkaPipka3   
  Česká republika RybkaPipka3      
        Česká republika RybkaPipka 
  Česká republika Faeli2      
     Česká republika m1lan1   
  Česká republika m1lan3      
         
     Česká republika m1lan3   
  Slovensko Myschossy3     Česká republika m1lan 
     Slovensko Myschossy2   
  Česká republika Faeli2      

 

Skupina F
  Česká republika Krajda3      
     Česká republika Krajda3   
  Česká republika JaMMeX1      
        Česká republika Krajda 
  Česká republika Jobsad2      
     Česká republika En1gma2   
  Česká republika En1gma3      
         
     Česká republika En1gma3   
  Česká republika JaMMeX3     Česká republika En1gma 
     Česká republika JaMMeX1   
  Česká republika Jobsad1      

Ačkoliv se letos hraje jen v online prostředí, to nejzajímavější z celého turnaje si samozřejmě budete moci pořád vychutnat živě u nás na streamu i na HbbTV kanálu Prima COOL. Komentářem tam navíc výkony hráčů, které budete moci vidět alespoň na webkameru, doprovodí čtveřice Pandapple, Zukys, Kany, Findan.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend