Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung MČR v mobilních hrách: Jak jsou na tom Inside Games, Online Vision Gaming a GLORE?

25. 10. 2020 | 20:23 Brawl Stars
Jak už jistě víte, blíží se nám MČR ve hře Brawl Stars a tak je ideální čas na naše představení týmů, které budeme moci vidět už 13. listopadu bojovat o první titul mistra ve hře Brawl Stars.
Představení týmů MČR BS
Představení týmů MČR BS

O podrobnostech k MČR v Brawl Stars jsme vás již informovali v předchozím článku, který vám také přiblíží v jakém formátu bude turnaj probíhat, nebo například o jaké prize money se týmy utkají. Nyní je však čas na první z naší série článků, kde si blíže představíme týmy a zavzpomínáme na jejich herní úspěchy za celý rok. Pro dnešek to budou bodově poslední 3 týmy, které se nám na turnaj dostaly a to konkrétně: Inside Games, Online Vision Gaming a Glore, které jsou určitě velmi důvěrně známe našim pravidelným divákům měsíčních finále. Začněme tedy od konce.

Inside Games

Inside Games

Možná jediný tým, u kterého mohli naši diváci zaváhat. Pro upřesnění: sestava Inside Games jsou hráči, kteří dříve vystupovali pod týmem Velmi Epické Gaming (naposledy například na Last Call turnaji) a před MČR se rozhodli přestoupit pod tuto známou a u nás zažitou organizaci. Na Last Call turnaji jsme je mohli vidět v sestavě Bazar, Toky a Alanovec a předvedli docela solidní výkon, přece jen, právě díky němu se nyní mohou utkat o titul. Mezi jejich úspěchy také patří i pár dobrých umístění na Nightcupech a třetí místo na jednom z našich měsíčních finále.

Online Vision Gaming

Online Vision Gaming

U tohoto týmu už k žádným zmatkům nedojde. V našem žebříčku MČR bodování jsou hned na čtvrtém místě a to rozhodně není špatné úmístění vezmeme-li v potaz, že první dva týmy mají neuvěřitelný náskok před zbytkem našich týmů. Během roku se jim povedlo na Nightcupech urvat hned dvě třetí místa, jedno druhé a dvě první, téměř ve všech ostatních nightcupech, kterých se zúčastnili byly v nejlepších desíti týmech. To samé platí i na jejich účast v měsíčních finále, kde se jim jednou povedlo dostat se na třetí místo a náš Last Call odehráli s krásným skore 4-2. Uvidíme tedy jak se týmu Andrew, Dark, Janko a PikaGaming, některé z jejich nejlepších momentů na turnaji můžete vidět v tomto článku.

Glore

Glore

Posledním týmem, který si dnes představíme je tým Glore, který rovněž jako všechny předešlé týmy, měli naši diváci možnost sledovat na Last Callu. Python™, Salty™, Rendzy™ a MajO™ byli tehdy sestava, kterou tipoval jeden z našich komentátorů - Skeri, na černé koně turnaje a velmi se mu to vyplatilo. Týmu se povedlo uhrát 4-2 na kola, stejně jako OVG a předvedli jedny z velmi zajimavých a napínavých momentů turnaje. Tým Glore u nás sice nemá dlouhou turnajovou historii ale přesto zvládl utrhnout jedno třetí místo z Night Cupu a páté místo na měsíčním finále.

A to by pro dnešek byly první tři představené týmy, do samotného MČR si samozřejmě představíme i zbylých pět, mezi které patří známá jména jako Inaequalis, ENTERPRISE esports, Sazka.BRUTE nebo také největší favoriti turnaje, kteří celý rok doslova válcovali naši scénu, eSuba a Sampi.Tipsport. Máte se tedy ještě na co těšit! Samotné MČR proběhne v pátek 13. listopadu a celé jej budete moci sledovat na našem Twitch kanále.

patička MČR
Štítky: MČR mobile