Přejít k hlavnímu obsahu

Po finálové výhře nad Valdaboyem ovládl Samsung Podzimní sklizeň Pardub

20. 9. 2020 | 19:42 Hearthstone
Víkend je za námi, a my tak známe dalšího postupujícího na Samsung MČR v mobilních hrách! Z Podzimní sklizně si celkem čtvrté místo na hlavním turnaji sezóny odnesl Jakub "Pardub" Pardubský z ECLOT Gaming.
Samsung Podzimní sklizeň
Samsung Podzimní sklizeň

Představili jsme si favority i komentátory a samozřejmě také decklisty, které budou z nemalé části rozhodovat o tom, kdo vyhraje. Zbývá už tak jen jediné a to právě zjistit, kdo to bude. O tom se bude rozhodovat během celého víkendu, vždy od 13:00 pomocí jednoho velkého Double Elimination pavouku. V něm se vedle v druhé části sezóny úspěšných nováčků představí i nejznámější tváře domácího HSka, v čele s úřadujícím mistrem Oldřichem "Faeli" Mahdalem, který je jediným ze startovního pole, co má již jisté místo na Samsung MČR v mobilních hrách.

Pro všechny ostatní je ale právě možnost si ho na této Sklizni také vybojovat hlavní cenou celého turnaje. Ve hře jsou ale navíc i finanční odměny v celkové hodnotě 10 000 korun a toto klání zkrátka bude stát za to. Jako diváci si ho samozřejmě budete moci užít na streamu přímo z našeho studia, kde budou vše doprovázet ti nejznámější domácí casteři.

Patička
miluju videohry a hlavně ligu legend