Přejít k hlavnímu obsahu

Hearthstone sestavu týmu Gravity rozšiřuje Arakoj

22. 3. 2020 | 20:14 Hearthstone
Teprve v pátek se Team Gravity pustil do světa Hearthstone a ihned do svých řad nabírá druhého známého hráče. Tím se stává další bývalý reprezentant riSing eSports, Arakoj.
Sojkies
Sojkies

Rozpad riSing Esports udělal free agenty ze spousty kvalitních CZ/SK karbaníků. Tím nejvíce cenným zbožím byl Slovák Daniel "Sojkies" Sojka, který má za sebou vedle obecně pěkných výsledků také účast na uplynulé Masters Tour Los Angeles. Nebylo tedy divu, že ho do svých řad ještě během jejího konání nabrala jiná organizace, konkrétně Team Gravity, jenž se tímto krokem do světa kartiček podíval vůbec poprvé.

Sojkies ale v sestavě nezůstane dlouho sám a se svým kolegou se ani nebude muset nově seznamovat. Druhým reprezentantem Gravity se totiž stává další bývalý hráč riSing eSports, konkrétně Roman "Arakoj" Valkovič. Ten byl v sestavě riSing zásadním členem již nějakou tu dobu a jako kapitán také tento celek přivedl k výhře v týmové COOL lize, v sestavě Gravity se tedy neztratí. Při pohledu na aktuální podobu celé jejich HS sekce se ale jasně nabízí jedna otázka – má Team Gravity v plánu postavit stejnou sestavu, jako měli riSing, nebo to u této dvojice zůstane? Uvidíme brzy, ať tak či onak je ale evidentní, že s tímhle týmem se musí počítat..

Sestava Team Gravity tedy nyní vypadá takto:

 Česká republika Roman "Arakoj" Valkovič
 Slovensko Daniel "Sojkies" Sojka

PZ Challenge
miluju videohry a hlavně ligu legend