Přejít k hlavnímu obsahu

Shroud má o CS:GO jasno! Na VALORANT přešel kvůli cheaterům

11. 2. 2021 | 08:00 Counter-Strike 2 VALORANT
Shroud je nejen hvězdou kompetitivních FPS titulů, ale i jedním z nejoblíbenějších streamerů na Twitchi. Proč v jeho repertoáru her už však zřídkakdy můžeme vidět jeho ikonický titul, tedy Counter-Strike? Právě k tomuto tématu se vyjádřil v jednom z nedávných vysílání.
Shroud
Shroud

Michael 'shroud' Grzesiek, jedna z největších ikon FPS videoher a streamování, se při nedávném vysílání rozpovídal na téma cheatování v CS:GO a osvětlil, co ho vlastně vedlo k tomu, aby přešel na VALORANT. Jelikož se většina streamerových raných úspěchů váže především ke Counter-Striku, nevyhne se každodenním připomínkám a prosbám, aby se pro své fanoušky občas vrátil právě k CS:GO.

Na shroudových streamech můžeme v současné době sledovat širokou škálu různých FPS her, avšak navzdory jeho minulosti s CS:GO, či například PUBG, se jeho nejkonzistentnějším titulem nyní stal VALORANT z dílny Riot Games. I když spousta diváků oceňuje shroudovu všestrannost, jak je už zmíněno výše, i tentokrát si jeden z fanoušků přál znovu vidět CS:GO a shroud se mu rozhodl vášnivě odpovědět.

V klipu si můžeme vyposlechnout frustrovaného shrouda, který vysvětluje, že stále zbožňuje CS:GO, avšak dle jeho vlastních slov je momentálně hra v otřesném stavu. Kdykoliv si streamer chtěl pro radost zahrát, narazil údajně téměř každou hru na nějakého cheatera, což mu celý požitek znechutilo, až eventuálně na hru zanevřel úplně. Je dobře známo, že cheating je obrovský problém v CS:GO, je však překvapivé, že shroud upřednostňuje zrovna VALORANT, který v současné době bojuje s tím samým problémem.

Štítky: shroud, cheating