Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS čeká další velký turnaj! Zúčastní se série Funspark ULTI, která nabídne přes půl milionu dolarů!

16. 3. 2021 | 09:35 Counter-Strike 2
SINNERS čeká další velký turnaj, dost možná ten největší, kterého se dosud zúčastnili! Do své série si jej vybral čínský organizátor Funspark, který nabídne přes půl milionu dolarů!
Českou jedničku SINNERS čeká další velký turnaj
Českou jedničku SINNERS čeká další velký turnaj
Zdroj: SINNERS

Do vod organizátorů CS:GO turnajů vstupuje nový žralok. Pro Evropany spíše neznámý čínský organizátor Funspark zveřejnil detaily své série pro rok 2021, kde evropským a čínským týmům nabídne celkem 630 000 dolarů! A o tuto obrovskou porci prize poolu si zahraje i česká jednička SINNERS.

Jak bude tato série vypadat? Celkem se uskuteční dvě sezóny, po kterých bude na konci roku následovat světové finále. Každá sezóna začne dvojicí regionálních turnajů, v každém z nich se týmy utkají o 30 000 dolarů. Nejlepší týmy pak postoupí do sezonního play-off, ve kterém se mezi čínské a evropské rozdělí rovnou 150 000 dolarů. Stejným způsobem se odehraje i podzimní split, vyvrcholení celého turnaje se dočkáme v prosinci, kam se probojují dva nejlepší týmy z Evropy, které poté doplní pozvané týmy ze světové špičky! V tomto velkém finále se týmy utkají o 300 000 dolarů.

První regionální turnaj s účastí SINNERS odstartuje již 29. března, kde se kromě 30 000 dolarů hraje také o body, které rozhodnou o postupujících do další části. Kromě české jedničky se v turnaji představí týmy jako Dignitas, ENCE, HAVU nebo HellRaisers, těšit se tak můžeme na pořádné souboje. SINNERS by se měli představit i ve zbytku sezóny.

Rozpis turnajů Funspark ULTI:

Regionální série 1: 29. března – 11. dubna
Regionální série 2: 10. – 23. května

Play-off 1: 14. – 20. června

Regionální série 3: 13. – 26. září
Regionální série 4: 1. – 14. listopadu

Play-off 2: 29. listopadu – 5. prosince

Světové grandfinále (LAN): Prosinec

Štítky: SINNERS
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.