Přejít k hlavnímu obsahu

Skandály kolem T1 nekončí, organizace smazala svůj Twitter účet po neúspěšné omluvě

17. 11. 2020 | 18:36 League of Legends
Korejské elitní organizaci T1 opravdu teče do bot, protože poslední měsíce přechází z maléru do maléru. Tentokrát se vedení snažilo srovnat vyhrocenou situaci kolem kouče LS, ovšem veřejnost není spokojená s omluvou, jejíž anglický překlad se navíc razantně liší od původní verze.
T1
T1

Prestižní esportová organizace T1 si v poslední době prochází opravdu náročnou situací, jelikož se kolem ní točí samá dramata a skandály, které mohou nevratně zničit reputaci tohoto korejského velikána. Poslední z incidentů se točil kolem diskutovaného přechodu kouče Nicka 'LS' De Cesare, což se kvůli jeho minulosti u korejských fanoušků setkalo pouze s nesouhlasnými a nenávistnými připomínkami.

I když se za mladého kouče postavilo spoustu známých osobností a hráčů, korejští fanoušci dále pokračovali v bombardování naštvanými příspěvky, které často překračovaly všechny hranice. Na všem bylo to nejhorší, že se takové komentáře objevovaly i na sociálních sítích T1 a dokonce i na jejich Discordu a nikdo si s tím moc nelámal hlavu, což vyústilo v další obvinění vůči organizaci.

T1 se nenechalo dlouho vybízet a přišlo s veřejnou omluvou a návrhy, jak podobné situace do budoucna lépe řešit, ovšem ani nyní toto gesto nedopadlo na úrodnou půdu. Omluva se sice objevila, ale místo toho, aby ji organizace namířila směrem na LS, snaží se všechnu vinu přesměrovat pryč od vedení společnosti, nebo ji svalit na moderátory Discordu. Anglická a korejská verze omluvného příspěvku se navíc liší ve významu. Organizaci určitě nepomůže ani fakt, že má v současnosti deaktivovaný Twitter účet, na kterém se nachází veškeré příspěvky.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: T1, LS