Přejít k hlavnímu obsahu

Skončí woxic v Cloud9 už po třech měsících?

7. 1. 2021 | 11:27 Counter-Strike 2
CS:GO projekt s ambiciózním názvem Kolos měl americkou organizaci Cloud9 nasměrovat opět k výšinám. Hned po třech měsících se ale dějí věci, které málokdo předpokládal. Po konci trenéra se totiž chystá také změna v základní hráčské pětici.
woxic
woxic

Nová sestava Cloud9 začala vznikat na začátku září, když generální manažer HenryG podepsal kapitána ALEXe a trenéra kassada. Krátce na to přišlo také duo mezii, woxic. Velká očekávání byla především od hvězdného snipera, který přestoupil z mousesports, ten ale podle všech informací nyní v základní sestava končí. V kuloárech hovoří o špatném přístupu hráče, ačkoliv bližší specifikace jsou vzhledem k typu problému neznámé. Pro woxica by to ale znamenalo nepříliš zářivou budoucnost, protože ze stejného důvodu skončil už loni v mousesports. Cloud9 jej navíc podepsali v dealu za 1,4 milionu dolarů, takže jeho konec v týmu je celkem velkou věcí.

Všechny spekulace navíc ještě rozvířil sám HenryG, když na Twitteru zveřejnil, že má za sebou další dva podpisy. Již před woxicem skončil trenér kassad, protože styl jeho koučování nekorespondoval se směrem, který udával in-game leader ALEX. Dva podpisy by tedy mohly znamenat dvě přímé náhrady. Cloud9 sice původně plánovali šestičlennou sestavu, podle všeho to ale nebude tento případ. Kolos by měla posílit bývalá hvězda týmu Chaos, Erick 'Xeppaa' Bach a novým hlavním sniperem týmu se stane kapitán ALEX. Trenérem by se pak měl stát Australan Elmapuddy, který má za sebou úspěšnou minulost v dnes již rozpadlém týmu Gen.G Esports.

Spekulovaná sestava Cloud9:

 Velká Británie Alex 'ALEX' McMeekin
 Velká Británie William 'mezii' Merriman
 Spojené státy americké Ricky 'floppy' Kemery
 Dánsko Patrick 'es3tag' Hansen
 Spojené státy americké Erick 'Xeppaa' Bach

 Austrálie Chris 'Elmapuddy⁠' Tebbit – trenér
 Turecko Özgür 'woxic' Eker – na lavičce

Štítky: Cloud9, woxic
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.