Přejít k hlavnímu obsahu

Sobotní část druhé skupinové fáze znamenala konec v turnaji pro Faeliho a Jobsada

14. 11. 2020 | 22:41 Hearthstone
Z původních šestnácti účastníků Samsung MČR v Hearthstone zbyla už jen šestice nejlepších. Kdo přežil první den druhé skupinová fáze?
Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Co nabídla úvodní skupinová část letošního Samsung MČR v Hearthstone, jsme si už rozebrali, řada tak nyní přichází na tu druhou. Ta ale ještě není dohraná, a zrekapitulovat lze tak pouze pár jejích zápasů. A i ty, navzdory tomu, že ještě neurčily ani jednoho postupujícího do play-off, přinesly pár opravdu zajímavých věcí! Jako první se podívejme na úvodní zápasy, po nichž se k postupu o výhru přiblížili RybkaPipka, M1lan, En1gma a Krajda.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020

To do situace, v níž je od konce v turnaji dělila jediná prohra, naopak dostalo Myschossyho, JaMMeXe, Jobsada a Faeliho. A právě posledních dvou jmenovaných se týkají ta největší překvapení – tito dva hráči Entropiq, jedni z vůbec největších favoritů turnaje, totiž nezvládli v druhé GSL skupině vyhrát ani napodruhé. Nad Faeliho síly byl poslední slovák v turnaji Myschossy a Jobsad zas nestačil na JaMMeXe, a v turnaji se tak už ti největší papíroví favorité nenachází. I tak lze ale od zítřejšího programu, o jehož průběhu vás budeme informovat v naší coverage, očekávat velké věci. Tak si ho nenechteu jít, sledovat ho můžete jak u nás na streamu, tak na HbbTV kanálu Prima COOL.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend