Přejít k hlavnímu obsahu

Sobotní díl COOL Esport nabídne závěr soutěže o herní počítač či rozhovor s Hippowanem

30. 10. 2020 | 17:21 Prima COOL
Čtyřicátá třetí epizoda televizního magazínu COOL Esport bude opět nadupaná od začátku až do konce! V sobotu od 10:20 vám mimo jiné nabídne závěr dlouhodobé soutěže o počítač od HAL3000 či rozhovor s League of Legends redaktorem a komentátorem Prokopem "Hippowan" Sojkou.
COOL Esport #43
COOL Esport #43

Co nejpodstatnějšího se za posledních pár dní událo ve světě esportu? Odpověď na tuto otázku vám již tradičně nabídne v sobotu, tentokrát od 10:20, další díl pořadu COOL Esport! V něm ale toho na vás bude čekat ještě o poznání více, těšit se můžete třeba na rozhovor s Prokopem "Hippowanem" Sojkou. Toho dost možná většina z vás nezná, už nějaký ten pátek jde ale o jednoho z našich nejaktivnějších redaktorů a také šéfredaktora eSuby. Ve světě League of Legends, kterému se u nás věnuje nejvíce, je navíc znám i jako komentátor, a rozhodně má tak co vyprávět. Mimo tohoto interview si navíc samozřejmě budete moci i zasoutěžit, čeká na vás totiž závěrečné kolo dlouhodobé soutěže o nadupaný herní počítač, které tentokrát navíc doplní ještě soutěž o dres SINNERS.

O jakou mašinu se hraje?

Herní sestavy HAL3000 MČR Finále jsou bestsellery tohoto roku a varianta Pro je dokonce dlouhodobě TOP 1 žebříčku prodejce CZC.CZ. Tato varianta s certifikací MČR je osazená oblíbeným šestijádrem AMD Ryzen 1600 a grafickou kartou NVIDIA GTX 1660 Super. Počítače HAL3000 lze v různých konfiguracích pořídit na stránkách www.hal3000.cz.

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend