Přejít k hlavnímu obsahu

Sobotní dopoledne přinese 36. díl COOL Esport s Kumbikem v hlavní roli

11. 9. 2020 | 17:23 Prima COOL
Třicátá šestá epizoda COOL Esport už je skoro tady! V sobotu po poledni přinese třeba další porci aktualit, rozhovor s NHLkařem Radek "Kumbik" Kumbera či finiš soutěže o herní počítač od HAL3000
COOL Esport #36
COOL Esport #36

Další díl televizního magazínu COOL Esport se na vás bude těšit už tento týden a opět nabídne vše, co máte rádi – klasické okénko s aktualitami shrnující to nejpodstatnější z posledních pár dní, rozhovor, v němž si tentokrát vyzpovídáme NHLkaře Radka "Kumbik" Kumberu, oblíbené rubriky, jako jsou třeba Know How nebo Slovník hráče, či téma, ve kterém se zase zaměříme na to, jak vychovat budoucího profesionálního hráče. Tak se nezapomeňte dívat, začínáme v sobotu v 10:25. Vydržíte-li se navíc koukat až do konce, dočkáte se závěrečného kola dlouhodobé soutěže o počítač od HAL3000!

O jakou mašinu se hraje?

Herní sestavy HAL3000 MČR Finále jsou bestsellery tohoto roku a varianta Pro je dokonce dlouhodobě TOP 1 žebříčku prodejce CZC.CZ. Tato varianta s certifikací MČR je osazená oblíbeným šestijádrem AMD Ryzen 1600 a grafickou kartou NVIDIA GTX 1660 Super. Počítače HAL3000 lze v různých konfiguracích pořídit na stránkách www.hal3000.cz.

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend