Přejít k hlavnímu obsahu

SS i-League S6: ENCE vyhrávají finále na 5. mapě

14. 10. 2018 | 21:10 Counter-Strike 2
V ukrajinském Kyjevě je stále v plném proudu turnaj StarSeries i-League Season 6, který se úderem pátku přesouvá ze skupinové fáze do play-off.
SS i-League
SS i-League

Od neděle probíhaly v ukrajinském hlavním městě boje šestnácti týmů o to, kdo se dostane do play-off a dostane šanci zabojovat si o balík čítající 125 000 $, jenž získá vítěz turnaje. Nyní už známe kompletní osmičku postupujících, kterou čekají od pátečního rána vyřazovací boje.

SS i-League

Play-off se odehraje kompletně před živým publikem v kyjevském Národním paláci umění, kde se vlezou téměř čtyři tisíce fanoušků. Všechny čtyři čtvrtfinále se odehrají v pátek, v sobotu na ně navážou semifinálové zápasy. Neděle bude patřit jen a pouze grandfinále, které se odehraje formátem Best of 5.

A kdo se v play-off utká? Největším favoritem je dánský tým North, který zatím ukazuje, že výměna in-game leadera mu výrazně prospěla. Hned ve čtvrtfinále se však utká s dalším favoritem, americkým týmem NRG. Své první velké úspěchy si budou chtít připsat týmy ENCE a OpTic, na výkony z Majoru se budou snažit navázat BIG a Vega Squadron. Renegades budou chtít ukázat, že je s nimi stále potřeba počítat, a Fragsters zase ukážou sílu nastupují generace. Naopak překvapivě chybí mousesports, kteří nezvládli závěr skupinové části a po pohodlném náskoku 2-0 nakonec vypadli se skóre 2-3, nepostoupili ani dva čtvrtfinalisté z FACEIT Majoru, HellRaisers a compLexity.

Pátek 12. října - čtvrtfinále
9:00 Dánsko OpTic2vs.0 Austrálie RenegadesBO3
12:00 Finsko ENCE2vs.1 Německo BIGBO3
15:00 Rusko Vega Squadron2vs.0 Dánsko FragstersBO3
18:00 Spojené státy americké NRG2vs.0 Dánsko NorthBO3
       
Sobota 13. října - semifinále
14:00 Dánsko OpTic0vs.2 Finsko ENCEBO3
18:00 Rusko Vega Squadron2vs.1 Spojené státy americké NRGBO3
       
Nedělě 14. října - grandfinále
16:00 Finsko ENCE3vs.2 Rusko Vega SquadronBO3
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.