Přejít k hlavnímu obsahu

Streameři změřili své síly v prvním domácím Valorant turnaji, těsné finále zvládl lépe Cobra

11. 4. 2020 | 19:00 VALORANT
Uzavřená beta Valorantu je už několik dní v plném proudu a ani první turnaje na sebe nenechaly dlouho čekat. Jednou z prvních větších akcí na naší česko-slovenské scéně byl včerejší Streamers Nightcup, kterého se zúčastnilo mnoho známých osobností. Jak celé klání dopadlo?
Streamer Nightcup
Streamer Nightcup

Včera jste mohli sledovat Streamers Nightcup, první ze zajímavějších Valorant turnajů na naší scéně, kde se proti sobě utkalo hned 16 týmů složených ze samých známých tváří. Celý turnaj zorganizoval Mazarini a nejen, že jste průběh celého klání mohli sledovat u něj na kanále, dokonce se se svým týmem sám zúčastnil. Sice se jednalo o první turnaj tohoto typu a celý se odehrál v duchu přátelské soutěživosti, ale i tak je skvělé, kolik se zúčastnilo diváků a samotých hráčů, kteří se obyčejně věnují jiným hrám, ať už jde o herní titul, či celý žánr.

Na turnaji jste mohli sledovat, jak se s novou taktickou střílečkou poprali naše gamingové osobnosti, mezi kterými jste mohli vidět oblíbené streamery a hráče, jako například CzechCloud, restt, TheCobra, Marty, Freeze a mnoho dalších. Celá událost byla plná skvělých akcí, vtipných momentů, a čím více se blížilo finále, tak i vyrovnaných zápasů. Překvapením bylo, že Mazarinimu ani CzechCloudovi štěstí moc nepřálo a vypadli hned na začátku. Skvěle se naopak dařilo Martymu a celé jeho skvadře, kteří se zvládli téměř bez problémů probojovat až do semifinále, kde bohužel pohořeli proti Cobrovi.

Ve finále se nakonec potkaly dva nezastavitelné týmy v čele s resttem a Cobrou. Borci předvedli ve finálové BO3 opravdu vyrovnané výkony, kdy se nakonec za stavu 1:1 odehrál třetí napínavý zápas, který skončil za skóre 13:10 a celkového vítězství ve prospěch Cobry. Nezapomínejme však ani na poražené týmy, ani na jejich výkony, a pojďme si nakonec připomenout některé skvělé, a některé ne tak úplně skvělé, momenty.

Streamer Nightcup pavouk