Přejít k hlavnímu obsahu

CS:GO exhibici v rámci projektu Battlegrounds ovládl se svoji komunitou KAPARZO!

21. 3. 2021 | 20:43 Counter-Strike 2
CS:GO exhibice v rámci projektu Battlegrounds je u konce! DeeThane, blade, czmarv i KAPARZO mezi sebou sehráli vyrovnané partie, nejlépe z tohoto přátelského boje nakonec vyšel poslední zmiňovaný.
Streamers Battlegrounds - CS:GO exhibice
Streamers Battlegrounds - CS:GO exhibice
Zdroj: Esport liga

Update: CS:GO exhibici v rámci projektu Battlegrounds vyhrává KAPARZO a jeho komunita! 

Pětice brinq, ImproveGamer, BikerCZ12, iTzWresT, KAPARZO prošla exhibicí výborně a svoji cestu zakončili ve finále proti bladovi, které opanovali 2:0 a stali se celkovými vítězi. Na druhém místě se umístila zmiňovaná bladova komunita, bronzovou příčku posléze obsadil se svými fanoušky DeeThane. Nejméně se dařilo czMarvovi, ten se s exhibicí musel rozloučit už po skupinách, když nevyhrál ani jeden zápas.

1. kolo - KAPARZO 16:12 blade, czMarv 13:16 DeeThane

2. kolo - blade 16:10 czMarv, KAPARZO 16:9 DeeThane

3. kolo - KAPARZO 16:13 czMarv, blade 16:11 DeeThane

Semifinále - blade 2:0 DeeThane (16:12, 16:9)

Finále - KAPARZO 2:0 blade (16:14,16:8)


DeeThane, blade, czMarv, KAPARZO. Takto vypadá čtveřice hvězdných streamerů, která mezi sebou bude bojovat od 17. do 21. března v CS:GO exhibici. Nebude na to ale sama, každý zmíněný bude mít v týmu další čtyři parťáky z jeho komunity. Celý turnaj je v rámci projektu Battlegrounds, který přináší fanouškům možnost zahrát si po boku svého oblíbeného streamera a bojovat za jeho komunitu.

Celý maraton Streamers Battlegrounds začal už 1. března, kdy se u každého jednotlivého streamera konala kvalifikace, která probíhala na platformě FACEIT stylem Wingman 2v2. Dvě nejlepší dvojice se posléze připojily k vysněnému streamerovi a vytvořili silnou pětici. 

Jak to bude celé probíhat? 17. a 18. března se uskuteční skupinová fáze, ve které se mezi sebou v BO1 zápasech všichni střetnou, a to každý zmíněný den od 17:00. Nejslabší tým skončí už po této fázi, vítěz naopak postupuje do samotného finále. Druhý a třetí ze skupiny mezi sebou 21. března v 11:00 odehrají BO3 semifinále, ze kterého ten lepší doplní ve finále vítěze skupin. Toto vyvrcholení je naplánováno na samý den, jen o 3 hodiny později.

Veškeré boje se budou streamovat na Twitch kanále Esport ligy, většina ale stejně upřednostní kanál svého oblíbeného streamera, neboť každý kapitán bude vysílat své POV. Neváhejte se přijít podívat, určitě si užijete spoustu radosti a zábavy!

Tým blade - Hobbitak691, Fabre18, SkyfWasTaken, Twenxd, blade
Tým DeeThane - Bimbasik, ValMorghulis, NikPlay17, stanik10, DeeThane
Tým czMarv - pIRAT, Vikec18, RIVAL, alexiiik, czMarv
Tým KAPARZO - brinq, ImproveGamer, BikerCZ12, iTzWresT, KAPARZO

Štítky: Battlegrounds
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.