Přejít k hlavnímu obsahu

Talentovaný ilias doplňuje sestavu Natus Vincere

24. 11. 2019 | 12:58 Dota 2
Organizace světový šampionů z před osmi let, Natus Vincere, si po říjnovém benchi konečně našla nového supporta. Tím se stává jeden z vycházejících talentů evropské, potažmo CIS scény.
Natus Vincere Dota 2
Natus Vincere Dota 2

Lavičku Na`Vi aktuálně zahřívají hned tři hráči, posledním přírůstkem byl někdejší kapitán Akbar 'SoNNeikO' Butaev, který odnesl neúspěšné tažení kvalifikací na první Major nové sezóny. Ukrajinská organizace se rozhodla nepřijmout žádné z profláknutých jmen, nýbrž talentovaného mladíka. Řeč je o 17letém Ilyasi 'illias' Ganeevovi, který v evropském hodnoceném žebříčku patří mezi nejlepší supporty. S novou tváří čeká Na`Vi příprava na druhý Major sezóny, kde by už nechtěli chybět. Kvalifikace je čeká začátkem prosince.

Nynější složení Natus Vincere vypadá takto:

 Ukrajina Vladyslav 'Crystallize' Krystanek
 Izrael Idan 'MagicaL' Vardanian
 Rusko Pavel '9pasha' Khvastunov
 Kyrgyzstán Bakyt 'Zayac' Emilzhanov
 Rusko Ilyas 'illias' Ganeev

 Ukrajina Andrey 'Mag' Chipenko – trenér

Zdroj: navi.gg
Štítky: Natus Vincere
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.