Přejít k hlavnímu obsahu

Team Gravity se vrací na PUBG scénu, jeho dres budou oblékat i dva medailisté z MČR 2020

3. 3. 2021 | 17:43 PUBG: Battlegrounds
PUBG scéna neumírá, PUBG scéna žije dál! Aktivita domácí hráčů a týmů dokonce láká i domácí organizace, které se na PUBG scénu nyní vracejí. Jednou z nich je i Team Gravity, jenž představil zbrusu novou ambiciózní sestavu.
Team Gravity
Team Gravity
Zdroj: logo Team Gravity

Team Gravity vstoupil do světa PUBG před 2,5 lety, když naverboval tým ve složení SaiNs, Falko, Dudyss a Ondic. Tomu se s jednou změnou následně podařilo postoupit i na MČR, kde Gravity uhráli hezké šesté místo. Od té doby ale bylo ticho po pěšině. Se znovuzrozením organizace však přichází také návrat podpory PUBG.

Organizace se tříletou historií je známá především ve světě CS:GO, kromě toho má ale ve svých řadách také týmy ve hrách League of Legends, VALORANT a Hearthstone. Tenhle výčet nyní rozšíří také oblíbený battle royale titul, jehož sestavu pod křídly Gravity povede Michal 'Majkl' Krýl. Bývalý hráč ECLOT má ve sbírce bronzovou medaili z loňského Mistrovství České republiky, po kterém už ale pokračuje pouze s Adamem 'luckyBunny' Jindrou. Jejich novými parťáky pro novou sezónu budou Jan 'Johnye' Dvořák (dříve E-RIVALS) a Daniel 'Tesi' Tesař. Společnou premiéru pod názvem Team Gravity si čtveřice zažije na březnové sérii od Grunexu, která startuje právě dnes.

Nová PUBG sestava týmu Gravity:

 Česká republika Michal 'Majkl' Krýl
 Česká republika Jan 'Johnye' Dvořák
 Česká republika Adam 'luckyBunny' Jindra
 Česká republika Daniel 'Tesi' Tesař

Štítky: Team Gravity
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.