Přejít k hlavnímu obsahu

Team Liquid se dostal do stejného týmu v SoloQ... a prohrál

21. 3. 2020 | 07:00 League of Legends
I nejlepším z nejlepších občas hra prostě nevyjde a zářným příkladem je pozoruhodná prohra Doublelifta a jeho spoluhráčů z Team Liquid, kteří v hodnocené hře podlehli mixu hráčů z academy ligy a amatérů amerického žebříčku.
Doublelift
Doublelift

Na Doubleliftově streamu se diváci dočkali vskutku nečekané podívané, když k sobě oblíbený střelec dostal do týmu své spoluhráče z Team Liquid. Do hry se s ním totiž napojili: Impact, Broxah, Jensen a CoreJJ, s třemi z nichž loni Doublelift oslavil LCS titul v jarním i letním splitu. „V životě se mi ještě nikdy nestalo, že bych dostal všechny své spoluhráče do stejného týmu v SoloQ” třásl se hlas Doubleliftovi v bezprostřední reakci. „Mimochodem, jestli tohle prohrajeme, jsme v p*deli” uvědomil si okamžitě. Čekalo se jednoznačné vítězství předního amerického celku, ale kvůli několika nešťastným událostem v early game se brzy dostal do velké goldové nevýhody. 

V soupeřově týmu byl jediným hráčem z nejvyšší úrovně midlaner Pobelter, kterého shodou náhod nahradil v sestavě Liquid právě současný midař, Dán Jensen. Na botlane se zase proti Doubleliftovi s CoreJJem napojila dvojice z C9 Academy a nevedla si vůbec špatně, jelikož Doublelift během prvních patnácti minut zemřel hned čtyřikrát a sám si připsal jen jeden kill. Zoufalí spoluhráči z TL se sice ještě snažili vrátit do hry, ale propast mezi oběma týmy už byla příliš obrovská a Liquid se tak poroučili k zemi. 

League of Legends
Štítky: team liquid