Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq a DEFEATERS jsou úspěšní v baráži a získávají sloty v 1. Tipsport COOL lize pro jaro 2021

13. 10. 2020 | 23:16 Counter-Strike 2
Tipsport COOL liga v CS:GO bude poprvé v historii fungovat meziročně a na letošní týmy se můžete těšit i v příštím roce. Kromě setrvání řady týmů však tím pádem musí proběhnout i baráž, a právě její čas nyní nastal. Barážové zápasy se budou odehrávat 13. a 15. října, kdy vždy proběhnou dva za jeden večer. Toho prvního se zhostí Shadye a DeeThane, jaké duely vás s jejich komentářem čekají?
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Entropiqvs.Sazka.BRUTE
leckr  Česká republika
daxen  Česká republika
AJTT  Česká republika
capseN  Česká republika
HONES  Česká republika

16:14
16:7

 Česká republika suplicK
 Česká republika fredi
 Česká republika Crazyy
 Česká republika zur1s
 Česká republika KWERTZZ

Baráž odstartuje tím nejzajímavějším zápasem. Entropiq jsou vítězem 2. Tipsport COOL ligy, ale Sazka.BRUTE se v poslední době rozstříleli a jejich forma jde nahoru. Pro Entropiq tak výhra 2. ligy nemusí být výhrou doslovnou, protože na papíře by proti současné formě eEriness MARVO měli větší šanci. Entropiq se navíc utkali s BRUTE v posledním měsíci nespočetněkrát, hned po baráži je ještě k tomu čeká čtvrtfinále Sazka eLEAGUE. Přečtené tedy jeden druhého budou mít dokonale a bude zajímavé sledovat, jestli někdo v tomhle případě přijde s nějakým prvkem překvapení, protože v sázce je opravdu hodně. Favorita je zde zvolit takřka nemožné, protože jejich vzájemná bilance je plus mínus vyrovnaná. Jedno je však jasné – těšit se můžete na opravdu velkolepý zápas.

DEFEATERSvs.eEriness MARVO
heikkoL  Slovensko
Adejis  Slovensko
MATYS  Slovensko
Filixos  Slovensko
Rutk0  Slovensko

16:13
15
:19

16:11

eSuba

 Česká republika Zajda
 Česká republika replay
 Česká republika stinx
 Česká republika desty
 Česká republika Valencio

Večer bude pokračovat soubojem druhého týmu 2. Tipsport COOL ligy a sedmého celku 1. ligy. DEFEATERS v poslední době vyměnili větší část své sestavy a jejich forma jde nahoru. Na postup na MČR už to sice nevypadá, ale kluci vypadají v posledních týdnech motivovaně, v novém složení jim to ladí a dokonce by v této sérii mohli být za mírného favorita, ačkoliv jdou z nižší soutěže. Jejich soupeři z eEriness MARVO sice v průběhu sezóny dokázali hrát vyrovnaně i s mnoha papírově silnějšími týmy, současně však jejich aktuální forma stojí pod psa, kvůli čemuž se až do posledních turnajů musejí klepat v kvalifikaci na MČR. Hráče jako stinx nebo desty ale nikdy neradno podceňovat, takže se dá říct, že i druhý zápas baráže má zajímavý náboj a neměl by vám utéct.

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.