Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS poráží AGO a postupují do hlavní části turnaje Snow Sweet Snow #2

25. 2. 2021 | 15:30 Counter-Strike 2
Další tažení SINNERS Esports na evropské scéně pokračuje. Po úspěchu v základní skupině Snow Sweet Snow #2 nyní přichází na řadu regionální swiss, kde týmy pro postup dále potřebují třikrát zvítězit a maximálně dvakrát prohrát. SINNERS však v téhle fázi patří mezi favority.
Snow Sweet Snow #2
Snow Sweet Snow #2
Zdroj: Relog Media

Druhé vydání Snow Sweet Snow o 100 tisíc dolarů odstartovalo skupinami. SINNERS Esports v té svojí dominovali a po dvou výhrách postoupili se ztrátou jediné mapy do swissu. Už jen tento postup vydělal českému zástupci 1000 dolarů, protože ve Snow Sweet Snow turnajích jsou týmy odměněny za každý postupný progres.

Vedle SINNERS najdeme v regionálním swissu pouze dva další týmy z nejlepší světové padesátky, Winstrike a StylDunow. Jiné známé celky Lyngby Vikings a HellRaisers naopak vypadly bez jediné výhry. Jednotlivá kola swiss části jsou naplánovaná na pondělí 22. až pátek 26. února. Některé zápasy odstartují denní program již v 9 hodin ráno, jiné budou na programu až v 18:00. Obecně platí, že kdo vyhrává, ten následně hraje v příznivější čas.

Zápasy SINNERS v regionálním swissu:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.