Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 5 CZSK: Supream (#3)

28. 1. 2020 | 16:19 Dota 2
Ondřej "Supream" Štarha se stal díky jeho konzistentním výkonům nejlepším Mid hráčem česko-slovenské scény. S Hippomaniacs se podíval po Evropě i po světě a dokázal získat několik titulů.
Supream
Supream

Supream stejně jako jeho předchůdci v sérii TOP 5 CZSK Muf a Sehny strávil velkou část roku v týmu Hippomaniacs. Podíval se s nimi do Atén, kde zvítězili a poté letěli až do Číny, kde nás skvěle reprezentovali a urvali čtvrté místo. Jeho dalšími týmovými úspěchy jsou vítězství v Brewmaster´s Cupu, JoinDota League S16 a třetí místo v LOOT.BET/DOTA, kde podlehli velmi nadějnému CIS týmu FlyToMoon.

Díky jeho skvělým výkonům ho server EGB.com zařadil mezi pět nejslibnějších mladých hráčů, z nichž jsme dva mohli vidět na DreamLeague Majoru. Byli to K1 (Beastcoast), 23savage (Fnatic), ze kterých se stali skutečně top tier hráči. Jeho kvality se projevily také na jeho MMR. Během roku se umístil mezi padesáti nejlepšími evropskými hráči a předběhl tak i některé slavné hráče nejvyšší úrovně.

Po kvalifikacích na The International 2019, kde HM obsadili třetí místo, zněla na Redditu ze strany diváků velká chvála, především k němu a Saberlightovi. Supream je stále hodně mladý, je mu teprve 19, a už nyní hraje s hráči světových kvalit v týmu Chicken Fighters (Charlie, Supream, Saberlight, Milan, Sonneiko).

Není pochyb, že má před sebou mnoho úspěchů. S Chicken Fighters má velkou šanci kvalifikovat se přinejmenším na Minory a zviditelnit se tak ve světě, dále má velkou šanci kvalifikovat se na The International, což je sen každého hráče.

TOP 5 CZSK

  1. ???
  2. ???
  3.  Česká republika Ondřej "Supream" Štarha
  4.  Česká republika Jan "Sehny" Sehnal
  5.  Česká republika Petr "Muf" Fojtík
pzchallenge
Štítky: Supream, TOP5 2019