Přejít k hlavnímu obsahu

KWERTZZ se svým clutchem byl při finále Tipsport COOL ligy vyhlášen nejlepší akci letní sezóny

4. 10. 2020 | 09:00 Counter-Strike 2
Sedm týdnů základní části je za námi a spolu s tím i sedm kol hlasování Top Shots. Náš nový koncept, ve kterém hledáme tu nejlepší akci celé sezóny, se tak dostává do finále. Pojďme si shrnout všech sedm finalistů a vítězů jednotlivých týdnů, ze kterých můžete níže hlasovat o celkového krále.
Top Shots
Top Shots

Pojďme pěkně popořadě. Nejlepší akci prvního týdne předvedl Simon 'KWERTZZ' Horák se svým clutchem a hned druhý týden patřil jeho spoluhráči Karlu 'fredi' Královcovi, který se zdá být nejpřekvapivějším účastníkem finále. Třetí týden nabídl opět vítěze z řad Sazka.BRUTE, akce Šimona 'suplicK' Skuplíka ale byla opravdu zasloužená. Konečně změnu nabízí čtvrtý finalista, Lukáš 'Levi' Bouřa se totiž proti Enterprise vytasil s parádním impact fragem. Pátý hrací týden těsně patřil Hubertu 'CaNNiE' Ludwigovi, protože jeho ace se savenutým AWP stál opravdu za to. Šestku má další hráč SINNERS, konkrétně Max 'SHOCK' Kvapil, který proti eku vysprayoval pět krásných hlav. Finálový výběr uzavírá za poslední hrací týden Tomáš 'system' Zemko z Enterprise.

Hlasovat můžete až do soboty 3. října, kdy proběhne vyvrcholení letního splitu v podobě zápasu o 3. místa a následného BO5 grandfinále. Součástí programu bude právě i vyhlášení premiérové ankety Top Shots.

Top Shots: Finálové hlasování

#1 – Simon 'KWERTZZ' Horák (Sazka.BRUTE)
36% (66 hlasů)
#2 – Karel 'fredi' Královec (Sazka.BRUTE)
11% (21 hlas)
#3 – Šimon 'suplicK' Skuplík (Sazka.BRUTE)
6% (12 hlasů)
#4 – Lukáš 'Levi' Bouřa (CZC.eSuba)
7% (13 hlasů)
#5 – Hubert 'CaNNiE' Ludwig (SINNERS)
14% (26 hlasů)
#6 – Max 'SHOCK' Kvapil (SINNERS)
20% (37 hlasů)
#7 – Tomáš 'system' Zemko (Enterprise Esports)
5% (10 hlasů)
Celkem hlasů: 185
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.