Přejít k hlavnímu obsahu

Tři body jsou pro nás důležité, hráli jsme s respektem, hodnotí The eLiVe. A co říká Rutk0?

8. 4. 2021 | 13:52 Counter-Strike 2
Další kolo 1. Tipsport COOL Ligy je za námi! My vám tradičně přinášíme ohlasy po posledním kole, kdy své výkony okomentovali zástupci vítězných celků.
Ohlasy po 4. kole Tipsport COOL ligy
Ohlasy po 4. kole Tipsport COOL ligy
Zdroj: Vlastní

Čtvrtý hrací den přinesl jako první ostře sledovaný souboj mezi ECLOT a ENTERPRISE, kde první jmenovaný celek obhajoval své první místo v tabulce, naopak ENTERPRISE čekali na své první vítězství. Sestava okolo Erika "The eLiVe" Sitha vstoupila do zápasu drtivým vítězstvím, které na rozdíl od předchozích zápasů dokázala přetavit ve výhru za tři body.

Poslednou dobou máme veľký problém s tým, že prvú mapu drtivo vyhráme a tie ďalšie prehráme. Toho sme sa báli aj teraz, ale našťastie sa to nestalo. Je to niečo, na čom do budúcna musíme zapracovať,“ okomentoval slabinu svého celku kapitán The eLiVe. Jak prozradil, v tomto utkání jeho výběr nenechal nic náhodě. „S map pickom sme boli spokojní, všetky tri mapy nám sadli. Pre nás ale bolo dôležité vyhrať za tri body, preto sme išli do zápasu s rešpektom a sme radi, že sa nám to podarilo, pretože do budúcnosti je to naozaj dôležité.“

Sestava týmu ENTERPRISE
Sestava týmu ENTERPRISE
Zdroj: ENTERPRISE esports

Naopak druhé utkání nám předvedlo souboj dvou největších underdogů v turnaji, který dost možná určí, kdo z těchto dvou týmů zakončí ligu na posledním místě. Po docela vyrovnaném zápase se nakonec z vítězství mohl radovat celek DEFEATERS, který své soupeře z eEriness MARVO dokázal porazit na třech mapách.

Map pool nám vyhovoval, spočiatku sme si mysleli, že decider bude Vertigo, no nestalo sa tak a pickla sa Mirage, kde sme vedeli, že vyhrajeme. Na Inferne sme boli sebavedomí, aj keď sme mali problémy na CT, vyhráli sme ho. Na Overpasse to bolo spočiatku vyrovnané, ale nakonec rozhodli clutche, ktoré sme nevedeli vyhrať a eEriness to prineslo mapu,“ prozradil zástupce vítězného týmu Rudolf "Rutk0" Kovalčík. I přes ztrátu jedné mapy však DEFEATERS svůj úkol splnili. „Hlavný ciel však bol výjsť zo zápasu víťazne, čo sa nám aj podarilo. Mrzí nás trošku ta druhá mapa, ale koniec koncov sme radi za výsledok 2:1 a za cenné dva body.

1. Tipsport COOL Liga pokračuje již tuto sobotu svým velkým 5. kolem, ve kterém uvidíme všech osm týmů. Největším tahákem bude souboj mezi ECLOT a Entropiq o první místo v tabulce, zapomenout nesmíme ani na mač mezi Sampi.Tipsport a Dark Tigers a další dvě utkání, které by si neměl nechat ujít žádný fanoušek špičkového Counter-Strike!

Aktuální pořadí 1. Tipsport COOL ligy po 4. kole
Aktuální pořadí 1. Tipsport COOL ligy po 4. kole
Zdroj: Tipsport COOL liga
Tipsport COOL Liga
Tipsport COOL Liga
Zdroj: Vlaszní
Štítky: COOL CSGO liga
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.