Přejít k hlavnímu obsahu

Tusi přestupuje do Gravity, CaNNiE na čas v DTG

30. 10. 2018 | 17:24 Counter-Strike 2
Těsně před uzávěrkou soupisek na MČR 2018 v CS:GO se upekl jeden zajímavý přestup. Teamu Gravity se jako náhrada za Wantyyyyho podařilo ulovit hráče z konkurenčních Dark Tigers.
Výchozí obrázek

Už to vypadalo, že nás na soupiskách k letošnímu mistrovství nic nepřekvapí, ale mýlili jsme se. Team Gravity se pouze dva týdny před MČR rozhodl ke změně, kdy v týmu skončil Tomáš 'Wantyyyy' Jarolím. Mistr ČR z roku 2013 se kvůli osobním důvodům nemohl s týmem připravovat na bootcampu, startujícím dnes, a oficiálně tedy přichází nová posila. Tou se stává Luboš 'Tusi' Tusjak, který se po sezóně s účastí na V4 Festivalu, vítězství na Supreme Masters, ale neúspěchu v domácích online ligách a kvalifikacích, loučí s Dark Tigers.

DTG Tusi

Team Gravity se od dnešního dne tedy připravuje s novou posilou, Dark Tigers po nepostupu na finále Tiger Masters, COOL ligy i MČR mají čas se dát dohromady a připravit se na nadcházející ligy a turnaje. Nejbližší zápasy je čekají v ESEA Advanced, kde je stejně jako v kvalifikaci na EU Minor doplní Hubert 'CaNNiE' Ludwig, po konci ve Fnatic Academy bez angažmá. Prozatím jde však na rozdíl od Tusiho v Gravity o dočasnou náhradu, jak to bude s DTG v budoucnu, to nejspíš ukáže až období po Mistrovství České republiky.

Pro Gravity jde o třetí změnu za poslední dobu, kdy v průběhu léta v týmu skončil AJTT a Blogg1s, a dorazilo nové úderné duo Crazyy, hones, které se s týmem teprve sehrává a zmíněný bootcamp bude pro úspěch na MČR klíčovým. U Dark Tigers jde o letošní změnu číslo dvě, z původního složení se ještě na jaře poroučel capseN, místo kterého dorazil NIO. DTG si nyní mohou "užít" krátký odpočinek, Team Gravity čeká tvrdá práce na cestě za mistrovskou medailí.

Aktuální složení Teamu Gravity:

 Česká republika David 'KAPARZO' Lacina
 Slovensko René 'fazen' Szíjjártó
 Česká republika Ondřej 'Crazyy' Švec
 Česká republika Jan 'hones' Urválek
 Česká republika Luboš 'Tusi' Tusjak

 Česká republika Zdeněk 'Pagi' Pago – trenér

Nynější sestava Dark Tigers:

 Česká republika Tomáš 'tomkeejs' Tomka
 Česká republika Ondřej 'EYO' Šťastný
 Česká republika Sebastian 'beastik' Daňo
 Slovensko Dominik 'NIO' Maxian
 Česká republika Hubert 'CaNNiE' Ludwig – stand-in

 Česká republika Martin 'z3nz3j' Tóth – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.