Přejít k hlavnímu obsahu

Týmy na The International: Na´Vi

13. 8. 2019 | 16:12 Dota 2
V dnešním článku rozebereme legendární tým Natus Vincere.
Logo Na´Vi
Logo Na´Vi

Sestava

 Ukrajina Vladislav "Crystallize" Krystanek
 Ukrajina Idan "Magical" Vardanian
 Kyrgyzstán Evgeniy "Blizzy" Ree
 Kyrgyzstán Bakyt "Zayac" Emilzhanov
 Rusko Akbar "Sonneiko" Butaev

Název týmu Natus Vincere se překládá jako "narozeni k vítězství". Tým se držel tohoto hesla ještě v roce 2013, poté přišel dlouhodobý pokles výkonnosti, několik nevydařených TI, ba dokonce neúčasti na tomto esportovém svátku.

Na´Vi

Pokud jste doufali v záchranu Na´Vi v další DPC sezóně, tak vás musím zklamat. Výkony po celý rok stály za starou bačkoru, druhé místo na Minoru a poslední příčka na Majoru jsou jejich jediné DPC výsledky. Díky těmto mizerným výkonům byli nuceni hrát uzavřenou CIS kvalifikaci, do které dostali přímou pozvánku.

Málokdo čekal, že se v nabité konkurenci dostanou alespoň do play-off. To se jim těsně podařilo díky skóre 4-3, ale hned v prvním zápase podlehli Vega Squadron 1:2, což jim cestu na The International značně zkomplikovalo. Jejich morálku to však nezlomilo, nejprve se dokázali vypořádat s týmem Empire, následně zvládli odvetu s Vega Squadron a ve finále rozdrtili Winstrike 3:0. Slot na The International tak po třech letech byl znovu jejich.

Výsledky Na´Vi v DPC sezóně 2018/19

Jakožto realista nečekám od Na´Vi zázraky. V poslední době se jejich výkony sice lepší, na top týmy však zdaleka nestačí. Jejich hlavní boj bude o to, aby se vůbec podívali do Mercedes Benz Arény.