Přejít k hlavnímu obsahu

Týmy na The International: Newbee

7. 8. 2019 | 21:24 Dota 2
Dnes se podíváme na původní celek Forward Gaming, který změnil organizaci a přidal se k čínským Newbee.
Logo Newbee
Logo Newbee

Sestava

 Pákistán Yawar "Yawar" Hassan
 Spojené státy americké Quinn "CCnC" Callahan
 Spojené státy americké Jingjun "Sneyking" Wu
 Spojené státy americké Arif "MSS" Anwar
 Švédsko Johan "Pieliedie" Åström

Organizace Newbee dosáhla své největší slávy v roce 2014, kdy ovládla čtvrtý ročník The International. Do dalšího grandfinále TI se Newbee dostali o tři roky později, ovšem s jiným složením týmu. Tehdy však nestačili na rozjeté Liquid a podlehli poprvé v historii grandfinále The International 0:3.

Newbee

Forward Gaming se podařilo kvalifikovat na všechny Majory, kromě pařížského, což by se mohlo zdát jako celkem vydařená sezóna. To by ovšem nesměli pokaždé vypadnout v prvním nebo druhém kole Lower Bracketu. Byli tak nuceni hrát severoamerickou kvalifikaci, kde si museli poradit s týmy jako Beastcoast, J.Storm nebo Complexity Gaming. V celé této kvalifikaci ztratili pouze jedinou hru, a to ve finále proti J.Storm, kde zvítězili 3:1. Kvůli neziskovosti týmu se rozhodla organizace i přes kvalifikaci na TI propustit své hráče, očekávalo se tedy, která organizace se jich ujme. Nakonec se ocitli pod křídly Newbee, organizace, která má velkou historii úspěchů, ale i zklamání.

Výsledky Forward Gaming v DPC sezóně 2018/19

Po nevydařené sezóně by do první poloviny týmů na TI tipoval FG málokdo. Ovšem po takto vydařené regionální kvalifikaci a po měsíci usilovného tréninku bych se nebál přisoudit celku umístění mezi osmi nejlepšími týmy světa.