Přejít k hlavnímu obsahu

Ubisoft škádlí fanoušky novou operací nazvanou Void Edge

11. 2. 2020 | 12:48 Rainbow Six: Siege
Další operace v Rainbow Six Siege ponese název Void Edge. O jméno operace se Ubisoft podělil na Twitteru, kde zároveň zveřejnil fotografii s něčím, co připomíná planetu. Ačkoliv Ubisoft uvedl jméno, společnost si další detaily nechává zatím pro sebe před hlavní esportovou událostí, Six Invitational.
R6
R6

Fanouškům se dostane prvního pohledu na operaci Void Edge během tohoto týdne. Během Six Invitational bude probíhat panel, kterého se zúčastní klíčoví členové Siege týmu, aby mohli diskutovat o budoucnosti hry pro následující rok. Ve speciálním panelu pak level designer Nicholas Jolicoeur a herní designer Mathieu Locombe představí detaily o operaci Void Edge.

Produktový ředitel Roy Del Valle, vedoucí herní designer Jean-Baptiste Halle, a UI ředitel Alexander Karpazis poskytnou fanouškům náhled do plánů Ubisoftu pro pátý rok Siege, kromě již zmíněné operace. 

Void Edge by mohlo přinést dlouho očekávané přepracování Tachanky na živé servery. Podle předního leakera by se operátor mohl dočkat výrazných zlepšení soupravy, která by zlepšila jeho výkonnost. Jedná se o jednu z nejméně vybíraných postav v Siege a má nejhorší „win delta“ (průměrný poměr vítězství, když je vybrán operátor, mínus průměrný výherní poměr, když vybrán není) ve hře, což vede k tomu, že mít ho je spíše na škodu.

Finálový víkend Six Invitational začíná 14. února, a to zápasy pro nižší skupinu. Panel o Void Edge je plánován na 16. února, finální den události, před grandfinále. Fanoušci mohou událost sledovat i českým komentářem.

PLAYzone Challenge 2020