Přejít k hlavnímu obsahu

V LooT World Cup budou bojovat i čeští a slovenští zástupci

21. 8. 2019 | 09:00 Clash Royale
Další souboj národů v Clash Royale je tu, v The LooT World Cup se představí i český a slovenský výběr. Co na ně bude čekat?
Výchozí obrázek

Stejně jako jsou v Hearthstone Global Games, má i Clash Royale spoustu soutěží pro reprezentace jednotlivých zemí. Již brzo startuje další nazvaná LooT World Cup, ve které proti sobě bojují týmy složené ze sedmi hráčů stejné národnosti. V akci se představí i česká a slovenská reprezentace, pro které vše odstartuje již 25. srpna, kdy začínají kvalifikace do hlavní části turnaje. V této části se odehrají nejprve vyřazovací souboje, v nichž na sebe narazí výběry ze stejných zemí, aby se rozhodlo, kdo bude daný stát reprezentovat.

To se dle všeho slovenského a českého výběru týkat nebude, pro ně tedy budou podstatné až následné skupiny, z nichž bude čekat místo v hlavní části na 24 až 32 nejlepších týmů. Tato část potrvá až do sedmého září, hned následující den pak odstartuje samotný World Cup, v němž se na úvod bude hrát v round-robin skupinách (jejich počet bude záviset na celkovém počtu registrovaných týmů). Z každé pak postoupí vítěz do finálního play-off, ve kterém se rozhodne, kdo si odnese zlato.

LooT World Cup

Český i slovenský tým jsou oba složeny z nejlepších domácích hráčů a naše šance tedy nejsou malé. Česko jako kapitán povede Adů, v sestavě bychom pak nalezli další známé borce jako Lotr sniper, Zveraka či paradoxe. A nadějně vypadá i výběr Slováků, v něm lze zase nalézt třeba danobosse, UnSeena nebo Kuseqa a N°1. Konkurence ale samozřejmě také nebude slabá, jednou z podmínek registrace bylo totiž také to, že minimálně čtyři členové týmů museli někdy vyhrát challenge na 20 výher. Jak se tedy bude našincům dařit, je otázkou, odpověď na ni ale zjistíme již brzy.

Češi nastoupí v tomto výběru:                                                                   

 Česká republika Adam "Adů" Hospodský
 Česká republika Matyáš "Cilli" Drastík
 Česká republika Tomáš "Master" Nechutný
 Česká republika Jakub "Koubele" Kopt
 Česká republika Martin "Lotr Sniper" Jozífek
 Česká republika Petr "Petrboss" Mysliveček
 Česká republika Matěj "Mafy(n)" Formánek
 Česká republika Jiří "Sirka" Jančík
 Česká republika Nikolas "Zverak" Agel
 Česká republika Tomáš "Lapras" Slimáčkej
 Česká republika Viktor "paradox" Hejneš"

Slovensko zase bude bojovat v této sestavě:

 Slovensko Andrej "UnSeen" Meliška
 Slovensko Jozef "dodo" Macko
 Slovensko Lukáš "Chief lukas" Poláček
 Slovensko Kamil "Kuseq" Smorada
 Slovensko Daniel "danoboss" Sehnoutek
 Slovensko Maroš "Gianni" Perina
 Slovensko​​​​​​​ Filip "FilipCR" Čík
 Slovensko​​​​​​​ Samuel "Mamarman" Mondel
 Slovensko​​​​​​​ Patrik "Patostark" Vajdík
 Slovensko​​​​​​​ Peter "N°1" Bliska

Za Slovensko přidal vyjádření Daniel "danoboss" Sehnoutek:

„LooT World Cup je súťaž vytvorená komunitou. Aj tak úroveň hráčov i celkovej organizácie je vždy veľmi vysoká. Všetci sa medzi sebou poznáme, preto výber nebol taký ťažký. Hlavne nebolo veľa možností výberu. Očakávania z turnaje nie sú veľké, ale budeme sa snažiť a to 1. miesto by mohlo padnúť. Ak nás chcete povzbudiť, niektoré zápasy budú vysielané u Mishkina.“

Za Česko dodal pár slov Matyáš "Cilli" Drastík:

„Do turnaje jdeme s tím, že ho chceme celý vyhrát a popravdě si na tento cíl i věříme. V týmu je hodně zkušených hráčů, kteří hráli nebo stále hrají za zahraniční týmy, jako jsou například Zverak nebo Adů, navíc máme zkušené hráče i z domácí scény, jako je třeba Paradox."

Štítky: LooT World Cup
miluju videohry a hlavně ligu legend