Přejít k hlavnímu obsahu

Vítězný rozhovor s IG na V4 Royale: Je to opravdu super pocit vyhrát mezinárodní turnaj

26. 9. 2019 | 18:09 Fortnite
Ještě o víkendu jsme si na V4 Future Sports Festivalu odchytili šampiony turnaje V4 Royale, duo Inside Games ve složení Tomáš 'Fennixxos' Hutník a Nobert 'Dext' Paulovčák. Přinášíme vám tedy rozhovor, kde jsme se pokusili zachytit bezprostřední pocity obou hráčů. Více se dozvíte o víkendu v televizním magazínu COOL Esport!
V4 Royale Inside Games
V4 Royale Inside Games

Jaké to je, vyhrát svůj první mezinárodní offline turnaj?

Je to super pocit takhle vyhrát nějakou mezinárodní akci, kde nebyli jenom Češi a Slováci. Doufám, že se v budoucnu zúčastníme i nějaké další podobné.

Koho jste se na turnaji nejvíce obávali?

Báli jsme se třeba Skaye a Rena, nebo Marteena a Koudyho. Pak samozřejmě i hráčů ze zahraničí, protože jsme o nich hlavně moc nevěděli, jak hrají nebo jaké jsou jejich taktiky.

Věřili jste si po dvou výhrách na celkový triumf?

Dobře jsme se cítili už jen díky tomu získanému náskoku, ale i tak jsme se pořád snažili do toho dát co nejvíce. Po těch dvou výhrách už jsme ale věřili, že bychom to mohli opravdu vyhrát.

Neprojevil se na vás před poslední hrou stres?

Jediné stresující mohlo být to, že jsme již nevedli o příliš mnoho bodů a nevěděli jsme, jak to celé dopadne. Ale nějak extra nás to neovlivňovalo.

Dala by se nějak specifikovat vaše herní strategie? Jak jste se případně připravovali?

Snažili jsme se hrát do poslední zóny a tam dávat případně nějaké killy. Sbírat primárně body za umístění nám opravdu dobře vycházelo. Příprava jinak byla hlavně individuální.

Co pro vás znamená pocit, že jste potvrdili pozici nejlepších hráčů u nás?

Nemůžeme asi říct, že jsme úplně ti nejlepší, přece jenom, battle royale mód je trochu o štěstí. Ale je to opravdu super pocit vyhrát mezinárodní turnaj.

Společně si za výhru odnášíte 5 tisíc euro. Odložíte si je nebo už máte vymyšlené, za co je utratíte?

Já jsem vůbec nečekal, že bychom takovou částku vyhráli, takže zatím budu určitě šetřit.

Fennixxos & Dext
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.