Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: Očekávaný Battle Pass je konečně tady!

26. 5. 2020 | 09:50 Dota 2
O měsíc odložený Battle Pass je konečně vydaný. Pojďme se podívat, co letos nabízí, je toho opravdu hodně, a i přesto, že se The International v dohledné době nejspíše neuskuteční, dostaneme obrovskou porci zábavy. Do článku se samozřejmě nevešlo vše, a proto na vás dole čeká video, které názorně vysvětlí i podrobnosti.
Battle Pass
Battle Pass

Gildy

Gildy jsou skupiny, ve kterých se sdružují kamarádi a hráči, kteří si spolu sedli. Každý den mohou plnit některý z úkolů, jež jim dá body do Battle Passu a ostatním členům gildy speciální body. Každý týden rovněž můžete v gildě plnit celotýdenní úkoly, za které rovněž dostanete Guild Points a navíc i Sideshop Gold, měnu, za kterou si můžete kupovat speciální předměty. Tato funkce je dostupná pro všechny hráče, založit je ale mohou pouze vlastníci Battle Passu.

Speciální událost

Již dlouho jsme si nemohli zahrát oficiální mód přímo od Valve v rámci ročního období nebo Battle Passu. Za několik týdnů, až bude mód vydán, se nám dostane jedinečného dobrodružství, které by se dalo přirovnat kampani Siltbreaker. Podobně jako ve hře Diablo budete se svými spoluhráči překonávat různé lokace s příšerami a za dokončení úkolů získáte body do svého deníku.

Cavern Crawl

Jako každý rok na nás čeká tajemná jeskyně, ve které máme za úkol vyhrávat za různé hrdiny a projít až na celkem tři konce, kde nalezneme speciální set na hrdiny Slark, Nyx Assasin a Spirit Breaker.

Cavern Crawl

Bounty Killing

Nová funkce, přidaná do Battle Passu vypadá zábavně, bude ovšem moct kazit hry, zejména na nízkém ranku. Budete moct vyhlásit "lov" na určitého hrdinu, kterého pokud vaši spoluhráči zabijí v daném čase, získáte body do BP. Může vám to tak zkazit hru, jelikož se budou vaši spojenci snažit zabít špatného hrdinu v teamfightu, na druhou stranu je budete moci také směrovat, koho zabít prvního, pokud zvolíte správný cíl.

Arcany a Persony

Letos se dočkáme tří Arcan a dvou Person, něco takového je nevídané. První Arcana už vyšla a dostal ji Wraith King, jež se převtělil do svého starého já, tedy Skeleton Kinga. Další dvě Arcany čekají na Queen of Pain a Windranger. Persony se letos dočká Pudge, který bude vypadat jako dítě, na což jsme zvyklí z loňského Invokera, a Anti-Mage, jehož postavu nahradí žena. Více se však dozvíme v budoucnu, nyní není ani jedna z nich dostupná.

WK Arcana

Další odměny

Jako vždy pro nás budou dostupné tři speciální Immortal truhly, efekty předmětů, taunty, wardy, kurýři, achievmenty, replika Aegisu, soška Roshana a mnoho dalšího. Žádnou změnou ani není to, že čtvrtina tržeb z prodejů Bitevního deníku putuje na výhru v turnaji The International. Pokud by vás zajímaly detaily, podívejte se na video, kde jsem se zaměřil na více drobností.

Zdroj: dota2.com
Štítky: Battle pass