Přejít k hlavnímu obsahu

Vikingekrig do svých řad nabírají vítěze našeho prvního Valorant turnaje

27. 4. 2020 | 09:00 VALORANT
Domácími organizacemi podporujícími Valorant se to na domácí scéně začíná hemžit, dalším do party jsou nedělního večera Vikingekrig Esports. Ti si dokonce vybrali jedno z nejžhavějších zboží postupně budované scény, a to vítěze našeho prvního Logitech Valorant Cupu.
Vikingekrig Valorant
Vikingekrig Valorant

Tým bývalých CSkařů v čele s Matyášem 'ImproveGamer' Čížkem vstoupil na Valorant scénu pod názvem AleVšakPeeekniii. Kromě účastí na prvotních Grunex turnajích tohle seskupení s jednou změnou v soupisce nechybělo ani na našem premiérovém turnaji, který jsme ve čtvrtek a pátek uspořádali za podpory Logitech. Právě tento celek byl jedním z příjemných překvapení celého turnaje a na cestě do finále mu žádný z týmů nedokázal v play-off dát více než dva body, což jasně ukazovalo jeho kvalitu. Závěrečný sok sice trápil, ale nakonec z toho bylo prvenství a nesmazatelný zápis. Těchto výkonů si všimla i organizace Vikingekrig Esports, jež se pro následující turnaje stává jejich domovem, ve kterém se budou snažit na tento úspěch navázat.

Celá sestava vypadá následovně:

 Česká republika Matyáš 'ImproveGamer' Čížek
 Slovensko Marek 'BoViii' Peško
 Česká republika Jakub 'brinq' Bravanský
 Česká republika Štěpán 'Ambi' Beránek
 Česká republika Jakub 'Dropik' Mihalovič

Jsem rád, že jsme se dokázali dohodnout na ideálních podmínkách a dnes můžeme říct, že jsme oficiálně Vikingové. Organizace nám nabídla vše, co jsme požadovali a proto jsme ani nad jinými nabídkami neuvažovali. Věřím, že i dále jako Vikingekrig budeme pokračovat v krásných výsledcích z předchozích turnajů a naše výkony se budou ještě zlepšovat,

vyjádřil se k přesunu do Vikingekrig kapitán týmu ImproveGamer.

S některýma z kluků se známe už několik let a jsem rád, že je můžu přivítat pod námi. Dohoda se rodila už delší dobu a už před prvními turnaji jsme si řekli, že když to bude šlapat, najdeme společnou řeč a přesně to se stalo. Věřím, že to je ta správná volba pro nás,

přivítal novou sekci předseda organizace Radek Mikušovský.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.