Přejít k hlavnímu obsahu

Vítězem letošních Paddock Masters se stal kapitán Inside Games Norwis

30. 11. 2020 | 20:31 Hearthstone
Uplynulý víkend nabídl vrchol dlouhodobé soutěže Paddock Masters od serveru Topgaming.eu, a i díky stále ne úplně ustálené metě se rozhodně bylo na co dívat.
TopGaming
TopGaming

Posledním velkým turnajem na domácí Hearthstone scéně letos nebylo Samsung MČR v mobilních hrách, série Paddock Masters od Topgamingu totiž vyvrcholila teprve minulý víkend. To znamenalo, že se už hrálo na nové, stále neustálené metě, což turnaj samozřejmě silně ovlivnilo. To totiž nejenže znamená zajímavou podívanou pro diváky, snad ještě podstatnější je to pro hráče, kteří zkrátka nemají možnost svůj lineup jednoduše stavět s ohledem na aktuální metagame. Místo toho naopak musí sami vymýšlet, co by mohlo fungovat.

To sice tentokrát neplatilo naprosto, nějaká ta doba od vydání nové expanze už prostě uběhla, a využívat globální statistiky tak bylo aspoň do určité míry možné, i tak šlo ale o opravdu zásadní faktor. Takováto situace totiž výrazně nahrává do karet kvalitnějším hráčům, kteří mají díky nutnosti sáhnout při deckbuildingu do vlastní hlavy ještě lepší možnost nechat vyniknout více než RNG svůj um.

O to překvapivější tudíž byl brzký konec v turnaji od Mattyho, nad jehož síly byl hned ve čtvrtfinále MirdaZi. Jinak ale nejznámější jména domácí scény nedala nováčkům šanci. Hned po úvodní výhře nad CptBoatsNHoes si totiž na MirdaZiho dal pozor Faeli, který se tak stal prvním finalistou, a sakutzika ještě hned na začátku skolil JaMMeX. Nad jeho síly byl ale pak Norwis, jenž předtím ve čtvrtfinále poslal domů Zukyho, který si následně po finálové výhře 3:0 odnesl i celkové prvenství.

Paddock Masters
  Česká republika Matty1         
     Česká republika MirdaZi1      
  Česká republika MirdaZi3         
        Česká republika Faeli1   
  Česká republika CptBoatsNHoes2         
     Česká republika Faeli3      
  Česká republika Faeli3         
           Česká republika Norwis 
  Česká republika JaMMeX3         
     Česká republika JaMMeX2      
  Česká republika sakutzik0         
        Česká republika Norwis3   
  Česká republika Norwis3         
     Česká republika Norwis3      
  Česká republika Zukys0     Česká republika MirdaZi1   
           Česká republika JaMMeX 
        Česká republika JaMMeX3   
Zdroj: topgaming.eu
Štítky: Paddock Masters
miluju videohry a hlavně ligu legend